Dragomir: Grozav se crede Mutu. Eu l-aş bate rău pentru că a stricat munca unei echipe

Preşedintele LPF, Dumitru Dragomir, a declarat, marţi, că l-ar bate pe jucătorul Gheorghe Grozav pentru că a stricat munca echipei sale, Petrolul Ploieşti, executând greşit un penalti în partida cu Pandurii Tg. Jiu, şi a precizat că atacantul se crede deja la nivelul lui Adrian Mutu.

202 afișări
Imaginea articolului Dragomir: Grozav se crede Mutu. Eu l-aş bate rău pentru că a stricat munca unei echipe

Gheorghe Grozav (Imagine: Mircea Rosca/Mediafax Foto)

"Eu l-aş bate rău de tot pe Grozav pentru ce a făcut. Păi el crede că e Mutu? Ce Dumnezeu? Trebuie să ajungi la valoarea lui Mutu să faci aşa ceva. Pe când lui nici nu i s-a uscat cerneala pe carnet. Ar trebui tras un pic de urechi. Dacă eram la Petrolul nu-l băteam, dar îl luam un pic de ciuf aşa ca să se trezească. Pentru că nu poţi să strici munca unei echipe. Cu Piţurcă la naţională n-are el curajul să facă aşa ceva", a spus oficialul LPF.

În minutul 90 al partidei Petrolul Ploieşti - Pandurii Târgu Jiu, Gheorghe Grozav a încercat să transforme un penalti print-o execuţie "scăriţă", dar a ratat, mingea fiind prinsă cu uşurinţă de portarul advers, Lazar. Ca urmare a acestei ratări, Petrolul a obţinut doar un rezultat de egalitate, scor 1-1, în partida cu Pandurii.

Dragomir susţine că formaţia Pandurii Târgu Jiu a progresat faţă de sezonul trecut şi în acest an se va lupta cu siguranţă la titlu. "Nu m-a impresionat nicio echipă deocamdată, dar mi s-a părut că Pandurii arată mai bine ca anul trecut. Şi sigur trag la titlu. Şi ei, şi Astra, Petrolul şi CFR şi Steaua", a spus preşedintele Ligii.

FC Rapid, grupare aflată în insovenţă, a încasat o parte din banii din drepturile TV care îi revin chiar dacă iniţial Dragomir anunţase că nu a face plata până când planul de reorganizare nu va fi aprobat de Tribunalul Bucureşti. "O parte din bani i-am dat Rapidului. Noi dăm banii din drepturi cluburilor pentru prestările de servicii, dar nu putem urmări unde se duc. Dacă dăm acum unui club banii nu ştim dacă îi ia Mititelu sau îi ia echipa. Data trecută i-a luat Mititelu, acum poate îi ia echipa", a afirmat Dragomir.

Preşedintele LPF nu este îngrijorat de situaţia gazonului de pe Arena Naţională, ci de faptul că parcarea subterană a stadionului nu are o scară de urgenţă. "Primăria va avea grijă de gazon până la urmă, dar problema este alta. Până nu cumpără instalaţia aia fantomă care şi aeriseşte şi dă şi lumină degeaba. Şi în Anglia toate gazoanele se schimbă de patru ori pe an, în Germania de trei ori. Dar ei au şi instalaţia asta. Însă altceva e grav la Arena Naţională, faptul că nu există scări din parcarea subterană, sunt doar două lifturi obosite. Dacă ia o maşină foc când coboară toată lumea să plece, şi acolo nici aerisire nu este, se întâmplă o catastrofă. Păi până ocoleşti un kilometru să ieşi pe unde ies maşinile te apucă pandaliile. Obligatoriu trebuie să facă o scară să iasă deasupra", a menţionat oficialul Ligii.

Dragomir s-a arătat întristat de moartea lui Sorin Ţerbea, reprezentantul cluburilor de fotbal în sală în Comitetul Executiv al FRF şi patron al echipei Cityu's Târgu Mureş, care a decedat în accidentul de elicopter de luni. "Dumnezeu să îl odihnească. A fost un prieten deosebit, un om de o calitate extraordinară, un om absolut senzaţional. M-a întristat această veste. Păcat că un om aşa de tânăr, doar 48 de ani, să sfârşească aşa", a precizat Dumitru Dragomir.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici