Dragomir îi răspunde lui Mihai Stoica: Nu poate să mă oprească nimeni să vorbesc de jucătorii Stelei

Preşedintele LPF, Dumitru Dragomir, a declarat, marţi, că nimeni nu va putea să îl oprească să vorbească despre jucătorii echipei Steaua, răspunzându-i astfel managerului grupării roş-albastre, Mihai Stoica, deranjat de unele dezvăluiri făcute de şeful ligii după meciul naţionalei din Olanda.

163 afișări
Imaginea articolului Dragomir îi răspunde lui Mihai Stoica: Nu poate să mă oprească nimeni să vorbesc de jucătorii Stelei

Dragomir îi răspunde lui Mihai Stoica: Nu poate să mă oprească nimeni să vorbesc de jucătorii Stelei (Imagine: Raul Stef/Mediafax Foto)

"Eu în proporţie de 60 la sută ţin cont de părerea patronilor, restul sunt vorbe. Să nu vorbesc de jucătorii Stelei nu poate să mă oprească nimeni decât pământul. Nu m-a oprit nimeni în decursul vieţii, nici pe timpul comuniştilor şi nici acum. Eu spun ce gândesc. Nu acopăr minciunile şi spun adevărul 100 la sută. Eu nu bag murdăria sub covor ca alţii", a spus Dragomir.

Managerul Mihai Stoica s-a arătat deranjat la 4 aprilie de faptul că numele lui Alexandru Chipciu a fost inclus de preşedintele LPF între jucătorii care au consumat băuturi alcoolice după meciul cu Olanda, pierdut cu 0-4, la Amsterdam.

"Nu-mi convine când Dumitru Dragomir vorbeşte despre jucătorii Stelei, pentru că Dumitru Dragomir nu a fost la Amsterdam, iar informaţiile erau la mâna a doua sau a treia. Nu a existat acolo o mare chermeză după meci, unde eroi au fost Chipciu, Tamaş şi Torje. Mă deranjează foarte tare când numele unui jucător apare în discuţiile astea. Nu mi se pare normal ca preşedintele LPF să aibă astfel discuţii, însă e Dumitru Dragomir şi nu putem face nimic împotriva acestor ieşiri cu care ne-a obişnuit. A fost dezinformat", afirmase Stoica.

În altă ordine de idei, Dumitru Dragomir a menţionat, marţi, că nu există nicio cale de împăcare cu selecţionerul Victor Piţurcă.

"Cu domnul Piţurcă n-am vorbit, nu vorbesc şi nu voi vorbi. Din partea mea nu există nicio cale de împăcare. Lipsa de respect pe care a dovedit-o el faţă de mine mă face pe mine, acum la bătrâneţe, să fiu mai calculat", a precizat Dragomir.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici