Dragomir îi sfătuieşte pe Iancu şi Becali să se împace

Preşedintele LPF, Dumitru Dragomir, a declarat, marţi, agenţiei MEDIAFAX, că finanţatorii Marian Iancu şi Gigi Becali ar face bine să nu se mai dea "rotunzi" şi să pună batista pe ţambal", pentru că şi Ceauşescu a fost spaima ţării, dar "până la urmă nu i-au putut număra nici gloanţele din piept".

16 afișări
Imaginea articolului Dragomir îi sfătuieşte pe Iancu şi Becali să se împace

Dragomir îi sfătuieşte pe Iancu şi Becali să se împace (Imagine: Mediafax Foto)

"Şi Iancu şi Gigi vorbesc mult, amândoi sunt tari. Foarte tari chiar. Eu le fac o recomandare: nu există om tare pe pământ. N-a fost Napoleon, n-a fost Bismarck, n-a fost Gingis-Han. Toţi, din armăsari de cursă lungă, au murit gloabe. Nici măcar Ceauşescu, ăla care era spaima ţării, nu a fost tare. Până la urmă nu i-au putut număra nici gloanţele din piept. Aşa că să nu se mai dea rotund niciunul. Le dau un sfat: să pună batista pe ţambal că nu există om tare pe pământ", a spus oficialul LPF.

Dumitru Dragomir a menţionat că în fotbal drumul de la prietenie la ameninţarea cu moartea este scurt. "Nu ştiam că s-au ameninţat cu moartea Iancu şi Gigi. Şi cine e moartea din Carpaţi? Dar e treaba lor, nu vreau să marşez pe speculaţii dintr-astea. În fotbal aşa este, azi eşti prieten şi mâine te ameninţă cu gloanţele", a adăugat Dragomir.

Preşedintele grupării Poli Ştiinţa Timişoara, Marian Iancu, şi finanţatorul stelist Gigi Becali s-au jignit reciproc luni seară, în cadrul emisiunii TV Fanatik Show.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici