Dragomir: Lui Dan Petrescu îi recomand să facă ciocul mic, la ruşi cum ridici glasul îţi ia glanda

Preşedintele LPF, Dumitru Dragomir, îi recomandă antrenorului formaţiei Dinamo Moscova, Dan Petrescu, să "facă ciocul mic" şi să nu mai acuze arbitrajul din campionatul Rusiei, deoarece acolo "cum ridici glasul îţi ia glanda".

276 afișări
Imaginea articolului Dragomir: Lui Dan Petrescu îi recomand să facă ciocul mic, la ruşi cum ridici glasul îţi ia glanda

Dumitru Dragomir (Imagine: Bogdan Iordache/Mediafax Foto)

"Lui Dan Petrescu îi recomand să facă ciocul mic. Îl sfătuiesc ca pe copilul meu, că ţin la el: «Dane, ciocul mic, că e nenorocire. La ruşi cum ridici glasul cum îţi ia glanda»", a spus, marţi, Dragomir.

Tehnicianul Dan Petrescu afirmase, luni, că echipa sa, Dinamo Moscova, a fost dezavantajată în mai multe rânduri de arbitri şi nu a fost lăsată să ocupe un loc de cupă europeană în actuala ediţie a campionatului Rusiei.

Un alt antrenor român care activează în străinătate, Mircea Rednic, este propus de Dumitru Dragomir la Dinamo. Demis de la Standard Liege, Rednic este considerat de oficialul LPF "cea mai bună soluţie pentru Dinamo". "Îmi pare aşa de rău de Rednic pentru că este un antrenor bun. A ridicat-o pe Standard mai sus de când a luat-o. Dacă nu lua români la echipă era antrenor şi acum la Standard. El ar fi o soluţie foarte bună pentru Dinamo, cea mai bună soluţie. Nu ştiu dacă ar accepta, dar el sau Lucescu sunt doi antrenori care garantează trofee", a explicat Dragomir.

Preşedintele LPF susţine că în prezent la Dinamo este "un haos de nedescris" şi afirmă că patronul Ionuţ Negoiţă şi preşedintele executiv Constantin Anghelache trebuie să facă ordine şi să îi dea afară pe "răzvrătiţi" şi "incompetenţi". "Dinamo a intrat pe un făgaş bun, vă spun precis. Domnul Negoiţă se pare că este pe drumul cel bun, iar domnul Anghelache va face o treabă bună acolo. Dar el trebuie să pună lucrurile la punct pentru că la Dinamo este un haos de nedescris la această oră din toate punctele de vedere. Şi atunci, acest patron Negoiţă şi cu Anghelache au nevoie de puţin timp să pună lucrurile la punct. Pe răzvrătiţi îi va da afară, pe incompetenţi îi va da afară. Pentru că sunt încă mulţi incompetenţi la Dinamo. Dar dintre toţi cei de acolo, eu îi susţin pe doi, Cornel Dinu şi Tică Dănilescu", a menţionat Dragomir.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici