Dragomir: Mă aşteptam să se întâmple cu galeria Petrolului aşa ceva, cum mă aştept şi la Dinamo

Preşedintele LPF, Dumitru Dragomir, a declarat, duminică seară, că se aştepta la incidentele care au survenit la partida Petrolul - Steaua din cauza galeriei prahovene, aşa cum crede că se va întâmpla şi la un meci al formaţiei Dinamo.

200 afișări
Imaginea articolului Dragomir: Mă aşteptam să se întâmple cu galeria Petrolului aşa ceva, cum mă aştept şi la Dinamo

Dumitru Dragomir (Imagine: Cosmin Motei/Mediafax Foto)

"În viaţa mea n-am văzut aşa ceva. Mă aşteptam să se întâmple cu galeria din Ploieşti aşa ceva, cum mă aştept s se întâmple şi cu Dinamo. Sunt nişte oameni care n-au nimic cu sănătatea mintală. Nici acum o sută de ani nu se putea întâmpla aşa ceva", a spus Dragomir la Digi Sport.

El consideră că Jandarmeria este cea vinovată pentru incidentele de la meciul Petrolul - Steaua. "Organizarea a lăsat de dorit şi n-am văzut să intre nici Jandarmeria. Unde este Jandarmeria? Aici, după părerea mea e vinovată în proporţie de sută la sută Jandarmeria", a mai spus Dragomir.

Oficialul LPF a lăudat deciziile luate de arbitrul Robert Dumitru. "Robert Dumitru a gestionat situaţia exact în limita regulamentului. L-aş felicita pentru cum a gestionat această situaţie", a menţionat Dragomir.

Meciul Petrolul Ploieşti - Steaua, din etapa a XII-a a Ligii I, a fost suspendat, duminică seară, după mai multe incidente ce au avut loc în prima repriză, declanşate în urma intrării pe teren a unui suporter al echipei gazdă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici