Dragomir: Marica va face carieră dacă pleacă în Italia

Preşedintele LPF, Dumitru Dragomir, îl sfătuieşte pe atacantul formaţiei Schalke 04, Ciprian Marica, să plece din campionatul Germaniei şi să se transfere la o formaţie din Italia unde cu siguranţă "va face carieră".

126 afișări
Imaginea articolului Dragomir: Marica va face carieră dacă pleacă în Italia

Ciprian Marica (Imagine: Gabriel Fluerariu/Mediafax Foto)

"Şi eu în locul lui Marica aş pleca de la nemţi. E greu să joci la ei. Trebuie să ai turaţia lui Dorinel Munteanu, să fugi să nu te mai opreşti, altfel nu. Lui Marica i se potriveşte mai mult fotbalul italian. Face carieră dacă pleacă în Italia", a spus Dragomir comentând informaţiile apărute în presa italiană, conform cărora jucătorul român are oferte de transfer de la cluburile US Palermo şi FC Parma.

Dumitru Dragomir i-a urat "La Mulţi Ani" atacantului Adrian Mutu, care astăzi împlineşte 34 de ani, şi i-a transmis să nu se retragă de la echipa naţională. "La Mulţi Ani lui Mutu, să fie sănătos. Fraier o fi de se retrage. Dacă se retrage de la naţională eu nu mai am niciun respect faţă de el. Să tragă cât poate de el. El mai poate ajuta naţionala pentru Brazilia, dar pentru cealaltă campanie nu cred", a afirmat Dragomir.

Fundaşul dreapa al echipei Dinamo, Constantin Nica, ar fi o achiziţie foarte bună pentru Steaua, susţine Dumitru Dragomir. El afirmă însă că transferul are puţine şanse de reuşită deoarece conducerea grupării alb-roşii nu va fi de acord cu tranzacţia. "Nica se face fundaş bun. Dacă aş fi la Steaua l-aş lua acum. Se face tare de tot, are ce îi trebuie şi nici 20 de ani nu are. Ăsta le trebuie celor de la Steaua, dar nu îl dă Dinamo. Cum să îl dea Badea pe ăsta?", a precizat oficialul LPF.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici