Dragomir: N-am avut nicio prietenie cu Piţurcă. Eu sunt vicepreşedinte al FRF, el doar antrenor

Dumitru Dragomir a declarat, marţi, că nu a avut niciodată o "prietenie" cu actualul selecţioner, şi a precizat că îşi poate da cu părerea despre echipa naţională pentru că este prim vicepreşedinte al FRF, în timp ce Victor Piţurcă este "doar antrenor".

136 afișări
Imaginea articolului Dragomir: N-am avut nicio prietenie cu Piţurcă. Eu sunt vicepreşedinte al FRF, el doar antrenor

Dragomir: N-am avut nicio prietenie cu Piţurcă. Eu sunt vicepreşedinte al FRF, el doar antrenor (Imagine: Victor Ciupuliga/Mediafax Foto)

Întrebat dacă Victor Piţurcă i-a interzis să mai facă deplasările cu avionul echipei naţionale, Dumitru Dragomir a răspuns: "Cum să facă asta? Are el dreptul ăsta? Până una alta, eu sunt prim vicepreşedinte al federaţiei, iar el e doar antrenorul echipei naţionale. Eu îmi dau cu părerea şi despre Obama, nu doar despre Piţurcă. Cine mă opreşte, atâta timp cât nu jignesc pe nimeni? Eu nu m-am certat cu el, Piţurcă nu s-a certat cu mine. Nu vorbim pentru că nu vorbeam înainte decât dacă ne întâlneam la jocuri sau ceva. În rest ce prietenie am avut eu vreodată cu Piţurcă?"

Preşedintele LPF susţine că nu a discutat niciodată cu Victor Piţurcă despre o posibilă convocare a mijlocaşului Lucian Sânmărtean la prima reprezentativă.

"Nu am discutat cu el (n.r. - Victor Piţurcă) niciodată despre Sânmărtean sau ceva, niciodată. El a spus la televizor să nu mai vorbesc despre naţională după ce am zis eu că ar trebui să ne dăm toţi demisia dacă România nu-i bate pe unguri. Dar eu n-am zis să-şi dea Piţurcă demisia, am zis să ne dăm toţi, şi Sandu, şi Mitică Dragomir, şi Piţurcă, toată lumea", a spus oficialul LPF.

Dumitru Dragomir ar fi preferat ca partida Ungaria - România din 22 martie să se dispute cu spectatori. "Nu o să fie bine fără spectatori. Eu aş vrea să fie şi suporteri de-ai noştri şi de ai lor", a adăugat Dragomir.

Comisia de Disciplină a FIFA a sancţionat federaţia ungară pentru manifestările de rasism şi antisemitism de la meciul amical cu Israel din august 2012, astfel că partida Ungaria - România, din preliminariile CM-2014, programată în 22 martie, se va juca fără spectatori.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici