Dragomir: Nu am avut nicio emoţie, nu avea cum să mai dea două goluri Dinamo Tbilisi

Preşedintele LPF, Dumitru Dragomir, a declarat marţi seară, după remiza înregistrată de Steaua în meciul cu Dinamo Tbilisi, scor 1-1, că a fost "un joc de vacanţă" şi că nu a avut emoţii, deoarece era convins că gruzinii nu vor mai înscrie astfel încât steliştii să piardă calificarea.

132 afișări
Imaginea articolului Dragomir: Nu am avut nicio emoţie, nu avea cum să mai dea două goluri Dinamo Tbilisi

Dragomir: Nu am avut nicio emoţie, nu avea cum să mai dea două goluri Dinamo Tbilisi (Imagine: Octav Ganea/Mediafax foto)

"A fost un joc de vacanţă, Steaua nu s-a forţat. Nu aveau ăia cum să mai dea două goluri, n-am avut nicio emoţie. Steaua a făcut o prima repriză bună. Bourceanu şi Tănase mi-au plăcut în mod deosebit. Pe Tănase publicul ar fi trebuit să îl aplaude pentru cât a alergat. Steliştilor le-a convenit meciul egal, s-au calificat. Jucătorii mari nu intră în contre în meciuri neinteresante. Steaua va arăta nasol rău dacă îl dă pe Bourceanu, pentru că echipa este formată în jurul lui. Patru milioane de euro este o suma mică şi neinteresantă, Bourceanu valorează mult mai mult", a declarat Dragomir la Sport.ro, informează www.sport.ro.

Campioana României, Steaua Bucureşti, s-a calificat în play-off-ul Ligii Campionilor, după ce a câştigat, cu scorul general de 3-1, întâlnirea cu echipa gruzină Dinamo Tbilisi, contând pentru turul trei preliminar al competiţiei.

Marţi, pe Arena Naţională, scorul a fost egal 1-1 (1-0), după ce în tur, săptămâna trecută, Steaua s-a impus, scor 2-0.

La Bucureşti, pentru Steaua a marcat Latovlevici '6, iar pentru Dinamo Tbilisi a înscris Ustaritz '48.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici