Dragomir: Nu ar fi normal ca Mircea Sandu să se retragă de la FRF dacă naţionala se califică la CM

Preşedintele Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, a declarat, marţi, într-o conferinţă de presă, că nu ar fi normal ca Mircea Sandu să se retragă de la conducerea FRF în cazul în care echipa naţională se califică la Cupa Mondială din 2014.

92 afișări
Imaginea articolului Dragomir: Nu ar fi normal ca Mircea Sandu să se retragă de la FRF dacă naţionala se califică la CM

Dumitru Dragomir (Imagine: Bogdan Iordache/Mediafax Foto)

"Dacă echipa se califică, nu ar fi normal ca Mircea Sandu să se retragă de la conducerea federaţiei, pentru că face un mare deserviciu fotbalului românesc. Nu e de ajuns să meargă doar ca şef de delegaţie la mondiale. Poate să îmi facă mie rău sau orice, dar eu despre Mircea Sandu nu pot să vorbesc decât că a fost, este şi va fi cel mai bun preşedinte care s-a perindat pe la şefia FRF. Mircea Sandu este un lider al lumii fotbalistice, nu doar în România", a spus Dumitru Dragomir.

Mircea Sandu a anunţat că nu va mai candida în 2014 pentru un nou mandat la preşedinţia FRF. Singurul care şi-a anunţat până acum candidatura la şefia FRF este fostul internaţional Gheorghe Popescu. Dragomir a declarat că nu-l susţine pe Popescu, după ce acesta a afirmat că ar fi necesară şi o schimbare la conducerea LPF.

Echipa naţională de fotbal a României va întâlni la 15 şi 19 noiembrie reprezentativa Greciei, în play-off-ul Cupei Mondiale.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici