Dragomir: Prunea îşi poate pierde locul de muncă

Preşedintele LPF Dumitru Dragomir a declarat, miercuri, că directorul de relaţii internaţionale al FRF, Florin Prunea, îşi poate pierde locul de muncă pentru că a făcut publice stenogramele şedinţei de luni a Comitetului Executiv al FRF.

9 afișări
Imaginea articolului Dragomir: Prunea îşi poate pierde locul de muncă

Dragomir: Prunea îşi poate pierde locul de muncă

"Domnul Prunea îşi poate pierde locul de muncă pentru că a făcut publice în conferinţa de presă de astăzi stenogramele Comitetului Federal (n.r. - Comitetul Executiv). El nu cunoaşte regulamentul. Acolo se specifică faptul că şedinţele Comitetului Federal nu se fac publice. Domnul Prunea e salariatul FRF, face parte din conducerea administrativă, dar după 2-3 ani de când e în funcţie el nu cunoaşte statutele şi regulamentele, legea după care ne conducem. E foarte grav pentru Prunea că a scos stenogramele. De acum înainte ceilalţi membri ai Comitetului Federal o să se ferească dacă nu se vor lua măsuri. El putea să spună ce s-a vorbit acolo în şedinţă, dar nu să facă publice stenogramele", a spus oficialul LPF, conform postului Gsp TV.

Dragomir: O să discut cu Mircea Sandu

"Este o mare problemă acolo pentru că nu se cunosc regulamentele de către salariaţii federaţiei. O să discut cu Mircea Sandu pentru că se fac multe greşeli. O să-i spun să-şi aleagă bine angajaţii, să-şi aleagă profesionişti în conducerea FRF. Nu-mi pasă mie de pedepse, dacă îl sancţionează sau nu pe Prunea. Dar dacă la Ligă la mine un salariat făcea aşa ceva un minut nu mai stătea aici. Nu ştiu cine l-a pus pe Prunea să facă publice stenogramele. Sigur nu Mircea Sandu. Mircea Sandu ştia că şedinţele Comitetului Federal nu trebuie făcute publice. E o greşeală impardonabilă. Sunt supărat pe Prunea pentru că a scos din context declaraţiile mele din stenogramele şedinţei Comitetului Federal", a explicat Dumitru Dragomir.

Dragomir: Înainte să mai acuze pe cineva să se documenteze

"Îi transmit ca înainte să mai acuze pe cineva să se documenteze măcar. El în conferinţa de presă era în necunoştinţă de cauză legat de cazul palmaresului clubului din Timişoara. El nu ştia nici măcar că actuala echipă din Liga I este SC FC Timişoara SA şi nu Politehnica Timişoara. El spunea mereu Politehnica Timişoara, dar asta e a lui Zambon. Să nu mai mintă, pentru că eu n-am fost judecat de FIFA pentru antisemitism. A fost doar o reclamaţie vizavi de un articol apărut în ziarul meu de atunci Atac la persoană. A fost aici un oficial FIFA, a investigat, dar mi s-a dat dreptate", a adăugat Dragomir.

Florin Prunea a făcut publice în conferinţa de presă de miercuri fragmente din stenogramele audio ale Comitetului Executiv de luni în care apăreau declaraţiile lui Dumitru Dragomir din timpul şedinţei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici