Dragomir: Rapid a vrut multe la Cluj, dar n-a putut

Preşedintele LPF, Dumitru Dragomir, a declarat, luni, agenţiei MEDIAFAX, că exclude posibilitatea ca Rapid să nu fi vrut să câştige meciul cu CFR Cluj pentru a-i ajuta pe clujeni în lupta pentru titlu cu Steaua, precizând că giuleştenii au vrut, dar nu au putut.

19 afișări
Imaginea articolului Dragomir: Rapid a vrut multe la Cluj, dar n-a putut

Dragomir: Rapid a vrut multe la Cluj, dar n-a putut (Imagine: Mediafax Foto)

"Ei, n-a vrut Rapid, pe dracu'! Au vrut aşa de mult, săracii, dar n-au putut. Astea-s prostii de presă, nici nu vreau să comentez toate prostiile. Nici măcar nu vreau să discut, darămite să cred aşa ceva. Prime pentru adversarele contracandidatelor nu e nimic ilegal, nu este mită, nu este băgată la foloase necuvenite, dar e bine să nu se întâmple chestia asta pentru că noi am băgat anul trecut în regulament şi e stipulat că n-ai voie nici să dai prime. Sută la sută se va juca pe teren până la final, mie la sută, campioana cred că se va decide în ultima etapă", a spus Dragomir.

Formaţia CFR Cluj a învins, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 (0-0), echipa Rapid Bucureşti, în etapa a XXIX-a a Ligii I, şi a revenit pe primul loc în clasament, cel puţin până luni seară, când Steaua va întâlni Universitatea Cluj.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici