Dragomir: Steaua iese din calculele calificării dacă pierde cu Chelsea şi poate rata şi Liga Europa

Preşedintele LPF, Dumitru Dragomir, a declarat, marţi, că o înfrângere în meciul de pe Arena Naţională cu Chelsea o scoate pe Steaua din calculele calificării în optimile Ligii Campionilor şi, în opinia sa, şi din cele pentru ocuparea locului 3 în grupă care asigură participarea în Liga Europa.

83 afișări
Imaginea articolului Dragomir: Steaua iese din calculele calificării dacă pierde cu Chelsea şi poate rata şi Liga Europa

Dumitru Dragomir (Imagine: Silviu Matei/Mediafax Foto)

"Categoric, o înfrângere diseară o scoate pe Steaua din calculele calificării. Şi pentru Liga Europa o scoate după părerea mea. Nu gata de tot, dar o să fie greu", a spus Dragomir.

Oficialul LPF s-a arătat totuşi optimist, precizând că doreşte ca Steaua să îl învingă pe antrenorul Jose Mourinho. "Steaua are forţă să bată pe oricine, ce mai e fotbalul în ziua de azi? Îmi pare rău că nu au tras copertina Arenei Naţionale mai devreme. Terenul arată bine, dar va fi moale. Le urez succes, aş dori să îl bată pe Mourinho. Poate să piardă şi două meciuri consecutive Mourinho, de ce să nu piardă?", a menţionat preşedintele Ligii.

Dragomir a adăugat că Mourinho îl apreciază pe finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali. "Mourinho e un băiat cu umor, un băiat inteligent, l-am cunoscut şi eu. Are şcoala vieţii bine pusă la punct şi e antrenorul numărul 1. Mourinho l-a apreciat pe Gigi Becali, pentru că Gigi Becali e un tip de apreciat cu toate greşelile lui", a mai spus Dragomir.

Partida Steaua - Chelsea Londra, contând pentru etapa a doua a Grupei E a Ligii Campionilor, se va disputa, în această seară, de la ora 21.45, pe Arena Naţională.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici