Dragomir: Sunt şanse ca Mihai Stoica să fie declarat persona non grata, dar eu nu agreez asta deocamdată

Preşedintele LPF, Dumitru Dragomir, a spus, marţi, că este posibil ca managerul FC Steaua, Mihai Stoica, să fie declarat "persona non grata" dacă nu va fi mai rezervat în declaraţii, dar a menţionat că deocamdată nu agreează o astfel de sancţiune la adresa oficialul grupării roş-albastre.

133 afișări
Imaginea articolului Dragomir: Sunt şanse ca Mihai Stoica să fie declarat persona non grata, dar eu nu agreez asta deocamdată

Mihai Stoica (Imagine: Raul Stef/Mediafax Foto)

"I-am auzit opinia domnului Mircea Sandu în ceea ce îl priveşte pe Mihai Stoica. Îi recomand lui Mihai Stoica să fie rezervat în declaraţii. Există şanse ca Mihai Stoica să fie declarat «persona non grata», numai că eu nu agreez deocamdată astfel de probleme vizavi de Stoica. Asta pentru că trebuie să punem în balanţă şi ce a făcut bine şi nu numai că a jignit. Şi pe mine m-a înjurat. Stoica a fost sancţionat, este suspendat acum. De asta îi recomand să se liniştească, pentru că, fiind în stare de suspendare, dacă mai greşeşte se va ajunge la ce a propus domnul preşedinte Mircea Sandu. Şi să ştiţi că nimeni nu va putea să oprească asta", a spus oficialul LPF.

El a adăugat că momentan instituţia pe care o conduce nu va sesiza Comisia de Disciplină a LPF în cazul lui Mihai Stoica. "Noi nu se sesizăm deocamdată. O să ne sesizăm la greşeli mai mari, dar la astea nu", a explicat preşedintele Ligii.

Chiar dacă preşedintele FRF Mircea Sandu a afirmat că prin comportamentul şi declaraţiile sale Mihai Stoica îndepărtează sponsorii şi suporterii de fotbal, Dumitru Dragomir susţine că managerul trebuie tolerat pentru moment deoarece cu el în conducere FC Steaua a făcut performanţă. "În toate situaţiile din lume preşedintele federaţiei are dreptate, numai că fiecare om acolo unde lucrează sfinţeşte locul. Aşa că, deocamdată, cu Stoica în staful de conducere Steaua a avut succese. Stoica e puţin nervos cu nervii, dar este un om care slujeşte fotbalul de ani de zile. El se războieşte cu alţii care îl calcă pe bombeuri. Eu îl înţeleg. Nu îl înţeleg atunci când jigneşte", a precizat Dragomir.

Preşedintele LPF nu a dorit să comenteze în vreun fel faptul că FC Steaua are restanţe salariale către jucătorii din lot. "Am înţeles şi eu că nu mai au bani, aşa am citit în presă. Cică nu au plătit nici ratele la jucători, e treaba lor, nu a mea", a menţionat Dragomir.

Preşedintele FRF, Mircea Sandu, a declarat, luni, într-o conferinţă de presă, că a sesizat Comitetul Executiv al federaţiei în legătură cu declaraţiile managerului general al FC Steaua, Mihai Stoica, despre fostele glorii ale grupării "roş-albastre".

"Documentul este la ligă. Comisia de Disciplină a Ligii va da sau nu curs. Da, am solicitat Comitetului Executiv să sesizeze Comisia de Disciplină a ligii, secretarul general al ligii pentru atitudinea defăimătoare şi jignitoare a domnului Stoica la adresa foştilor jucători ai clubului Steaua. Am sesizat cu materiale din presă vizavi de declaraţiile pe care le-a făcut. Dacă secretarul general al ligii sesizează Comisia de Disciplină, este problema lor. Nu am nimic cu Mihai, chiar am avut o discuţie, ne-am pus de acord asupra unor probleme, dar mi se pare că trebuie să fie mai atenţi cu echipa şi clubul, decât cu declaraţiile", a spus Sandu.

Mihai Stoica a atacat virulent, în urmă cu aproape două săptămâni, fostele glorii steliste Anghel Iordănescu, Emeric Ienei şi Tudorel Stoica, precum şi pe şeful LPF, Dumitru Dragomir, pentru că l-au criticat pe el şi echipa antrenată de Laurenţiu Reghecampf.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici