Dragomir: Toţi cei care nu i-au impus un obiectiv lui Piţurcă să plece cu el

Preşedintele LPF, Dumitru Dragomir, consideră că în cazul în care echipa naţională nu se califică la Cupa Mondială din 2014 cei care nu i-au impus un obiectiv clar selecţionerului Victor Piţurcă ar trebui să plece împreună cu acesta, făcând referire pe preşedintele FRF, Mircea Sandu.

146 afișări
Imaginea articolului Dragomir: Toţi cei care nu i-au impus un obiectiv lui Piţurcă să plece cu el

Dragomir: Toţi cei care nu i-au impus un obiectiv lui Piţurcă să plece cu el

Oficialul LPF crede că pe Mircea Sandu îl interesează mai puţin soarta echipei naţionale de vreme ce a anunţat că în primăvara anului viitor, când îi expiră mandatul, nu va mai candida la şefia federaţiei.

"Nu doresc ca domnul Piţurcă să rămână fără serviciu. Eu am tras un semnal de alarmă vizavi de proasta conducere a stafului echipei naţionale. Are şanse mari de calificare şi de aceea eu spun să-l lăsăm să vedem dacă se califică. Şi dacă nu se califică atunci să-şi dea demisia pentru că oricum va fi dat afară. Şi dacă nu are obiectiv, toţi cei care nu i-au impus obiectiv tebuie să plece. Mă rog, dacă Mircea Sandu a zis că pleacă în primăvară, ce să mai... Prinde orbul scoate-i ochii. Deci pe Mircea Sandu îl interesează mai puţin acum, dacă va pleca", a declarat Dragomir într-o conferinţă de presă.

Preşedintele FRF Mircea Sandu, a declarat, în vara anului trecut, că selecţionerul Victor Piţurcă are drept obiectiv formarea unei echipe competitive şi calificarea la CE din 2016, dar a precizat că tehnicianul i-a promis că va încerca să obţină o participare a "naţionalei" şi la CM-2014.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici