Dragomir vrea să rămână la conducerea LPF încă patru sau opt ani

Preşedintele Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, a declarat, miercuri, că intenţionează să rămână la conducerea LPF încă patru sau opt ani, actualul său mandat urmând să se încheie la începutul anului 2014.

85 afișări
Imaginea articolului Dragomir vrea să rămână la conducerea LPF încă patru sau opt ani

Dumitru Dragomir (Imagine: Bogdan Iordache/Mediafax Foto)

Întrebat dacă vor avea loc schimbări în conducerea LPF la fel ca în conducerea FRF, acolo unde Mircea Sandu a anunţat că nu va mai candida la următoarele alegeri, Dragomir a răspuns: "La Ligă schimbări peste vreo patru sau opt ani. Să vedem cum mă simt peste patru ani".

Preşedintele LPF este nerăbdător să înceapă campionatul, chiar dacă va fi înjurat în continuare de suporteri pe stadioane. "Mi-e dor de fotbal ca de nevastă-mea. Şi mi-e dor şi de suporteri, trebuie să mai îmi dea câte o înjurătură, ceva. Nici nu aş exista dacă nu îmi dau ceva... Dar eu am fălcile tari", a spus el.

Referitor descinderea poliţiştiştilor şi comisarilor Gărzii Financiare din Gorj la sediul clubului Pandurii din Târgu, Dumitru Dragomir a afirmat că astfel de acţiuni nu mai reprezintă o noutate. "Ne-am obişnuit cu lucrurile astea. Trebuie să trăiască şi poliţiştii, şi procurorii, şi noi... Dar mass-media este cu mult mai periculoasă decât DNA şi DIICOT, şi chiar mai periculoasă decât serviciile secrete", a precizat Dragomir la finalul Adunării Generale a LPF.

Dumitru Dragomir, în vârstă de 67 de ani, este preşedintele LPF din 1996, el fiind reales în această funcţie în septembrie 2000, noiembrie 2005 şi noiembrie 2009.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici