Drăgulescu: Îmi doresc o medalie la JO, dar nu ştiu dacă mi-aş pune în pericol sănătatea pentru ea

Gimnastul Marian Drăgulescu, oprit de medici să se mai antreneze după ce a efectuat o rezonanţă magnetică (RMN), care a relevat faptul că suferă de discopatie cervicală gravă, spune că îşi doreşte un titlul olimpic la Beijing, dar nu ştie dacă şi-ar pune în pericol sănătatea pentru a-l obţine.

13 afișări
Imaginea articolului Drăgulescu: Îmi doresc o medalie la JO, dar nu ştiu dacă mi-aş pune în pericol sănătatea pentru ea

Drăgulescu: Îmi doresc o medalie la JO, dar nu ştiu dacă mi-aş pune în pericol sănătatea pentru ea (Sursa: Mediafax Foto)

"Momentan medicii mi-au interzis să mă mai antrenez, dar urmează să mai fac şi alte investigaţii medicale. Dureri nu am, dar există riscul să pocnească dintr-o dată. În acest moment, nu pot să spun care sunt şansele ca eu să particip la Jocurile Olimpice de la Beijing", a declarat, pentru MEDIAFAX, Marian Drăgulescu.

Întrebat dacă ar concura pe semnătură, în cazul în care medicii i-ar spune că participarea la JO reprezintă un risc prea mare pentru sănătatea lui, Drăgulescu a răspuns: "Vă daţi seama că îmi doresc enorm o medalie de aur la Olimpiadă, dar nu ştiu ce aş face dacă aş fi pus să aleg între participarea la JO şi sănătatea mea. Sper din tot sufletul să nu se ajungă acolo".

Marian Drăgulescu s-a accidentat la cap, în aprilie 2007, în finala de la sol din cadrul Campionatelor Europene de Gimnastică de la Amsterdam, el nereuşind să-şi încheie exerciţiul. De asemenea, după un antrenament efectuat, în septembrie 2007, înaintea Campionatelor Mondiale de la Stuttgart, Drăgulescu a fost dus la spital, unde a fost supus unui examen RMN, care a relevat că gimnastul are o fisură de spină vertebrală în zona lombară a coloanei.

Gimnastului român îi lipseşte din palmares titlul olimpic, după ce a câştigat o medalie de argint (sol) şi două de bronz (sărituri şi echipe) la Jocurile Olimpice de la Atena, din 2004.

Marian Drăgulescu a fost oprit de către medici să se mai antreneze după ce a efectuat o rezonanţă magnetică (RMN), care a relevat faptul că suferă de discopatie cervicală gravă, informează TVR.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici