Drăgulescu, profesor pentru o zi

Dublu campion mondial la gimnastică, Marian Drăgulescu, a ţinut, miercuri, o oră de educaţie fizică la Liceul Constantin Brâncoveanu din Bucureşti în cadrul campaniei "Sport cu campionii".

39 afișări
Imaginea articolului Drăgulescu, profesor pentru o zi

Drăgulescu, profesor pentru o zi (Imagine: Mediafax Foto)

La ora condusă de Drăgulescu au participat elevi de la mai multe clase. Gimnastul i-a pus pe elevi să facă exerciţii de încălzire, după care a făcut o demonstraţie executând două salturi pe spate. La finalul orei de educaţie fizică campionul mondial a răspuns la întrebările elevilor.

Drăgulescu a declarat că le-a arătat elevilor o mică parte din viaţa lui de zi cu zi. "Îmi place foarte mult să lucrez cu copiii. Eu am antrenat şi la Dinamo o grupă de copii, însă cei de aici sunt ceva mai mari. Mi-a plăcut foarte mult că elevii au fost deschişi şi au avut iniţiativă, sper că le-a plăcut şi lor ceea ce am făcut azi, pentru că le-am arătat o părticică din viaţa mea de zi cu zi", a spus Marian Drăgulescu.

Gimnastul a menţionat că pe vremea când era la liceu îi plăcea să joace fotbal sau baschet la ora de educaţie fizică. "Le-am spus elevilor să nu renunţe la ceea ce vor să facă în viaţă şi să facă eforturi să ajungă acolo unde îşi doresc. M-am simţit şi eu relaxat printre ei, mi-am adus aminte de orele de sport din liceu, acolo unde îmi plăcea să joc fotbal, baschet sau orice altceva decât gimnastică. Fotbal mai jucăm şi acum în sala de gimnastică la antrenamente şi joc pe orice post, nu contează", a adăugat gimnastul.

În cadrul campaniei "Sport cu campionii" a Liceului Constantin Brâncoveanu vor mai susţine câte o oră de educaţie fizică şi Gabriela Szabo, Octavian Bellu şi Răzvan Lucescu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici