Drama din familia jucătoarei de tenis Jessica Pegula

Kim, mama numărul 4 mondial, preşedintele grupului de familie care conduce Buffalo Bills şi NFL Sabres din NFL, a suferit un atac de cord.

1900 afișări
Imaginea articolului Drama din familia jucătoarei de tenis Jessica Pegula

Drama din familia jucătoarei de tenis Jessica Pegula

Jessica Pegula, 28 de ani, este numărul 4 în lumea WTA şi în ultimii 2 ani a trăit cel mai bun moment al carierei sale. Familia ei este multimiliardară, deţine echipe în NFL (Buffalo Bills) şi în NHL (Buffalo Sabres) şi a susţinut-o întotdeauna în momentele dificile şi s-a bucurat alături de ea de victorii.

Cu toate acestea, Jessica se confruntă de 8 luni cu o dramă: boala mamei ei, Kim, şefa Pegula Sports and Entertainment, care a suferit un infarct. Jessica a dezvăluit într-o scrisoare emoţionantă către „The Players Tribune”, relatând calvarul care nu s-a încheiat încă şi care a epuizat-o fizic şi psihic.

„Aceasta este o poveste despre mama mea, familia mea şi ultimul an pe care l-am trăit – scrie Jessica –. În iunie 2022, tocmai mă întorsesem în Florida de la French Open. Am ajuns în sferturi la simplu şi în finală la dublu. Au fost două săptămâni incredibile, pline de aspecte pozitive, inclusiv intrarea în Top 10 mondial.

Salvată de sora Jessicăi

La câteva zile după ce m-am întors acasă, am primit un telefon în jurul miezului nopţii (ziua de naştere a mamei mele) de la sora mea Kelly, care stătea acasă la părinţii mei. Mama a avut o problemă şi o duceau la spital cu ambulanţa, de urgenţă. Ea dormea când tatăl meu s-a trezit şi a descoperit că a intrat în stop cardiac şi era inconştientă”, spune tenismena.

„Sora mea i-a făcut resuscitare cardiopulmonară până a sosit ambulanţa. I-a salvat viaţa. Astăzi, mama mea este încă în recuperare şi starea i se îmbunătăţeşte pe zi ce trece. Suferă de afazie expresivă semnificativă şi are probleme semnificative de memorie. Poate să citească, să scrie şi să înţeleagă destul de bine, dar are dificultăţi în a găsi cuvintele pentru a răspunde”, afimă sportiva.

Pegula îşi pune la îndoială şi viitorul în tenis. „Mama a vrut mereu să muncesc din greu, să învăţ şi până la urmă să fac ceea ce a făcut ea. Întotdeauna îmi spunea să aştept până îmi termin cariera în tenis. Întotdeauna i-am cerut să-mi dea mai multă responsabilitate, să mă implic mai mult, pentru că vreau să fiu de ajutor.

Acum, sunt prinsă în discuţii despre tratamente, tutori legali, medici, terapie şi cariera mea în tenis – scrie Pegula – Deodată, lumea ta se întoarce cu susul în jos şi habar n-am ce se întâmplă. Brusc, am trecut de la „Să sărbătorim top 10 în clasament” la „trebuie să încep să mă gândesc la cariera mea după tenis mult mai devreme decât credeam”.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici