Dramă în fotbalul costarican: Internaţionalul Dennis Marshall a murit într-un accident rutier

Internaţionalul costarican Dennis Marshall a murit într-un accident rutier produs în apropiere de San Jose, în care a încetat din viaţă şi soţia sa, Meilyn Arianna Masís, informează presa locală.

285 afișări

Accidentul s-a produs la 50 de kilometri de San Jose, automobilul condus de Marshall izbindu-se de un camion, într-o zonă cunoscută ca fiind extrem de periculoasă.

Mama fotbalistului a suferit un atac de cord în momentul în care a aflat de moartea fiului său, însă se află în afara oricărui pericol. Marshall se îndrepta spre San Jose după ce şi-a vizitat părinţii, mama lui coborând din maşină cu doar câteva minute înainte de accident. Potrivit poliţiei, fotbalistul a încercat să depăşeasc o maşină într-o curbă, însă nu a putut evita impactul cu automobilul venit din sens opus. Maşina jucătorului a fost complet distrusă.

Marshall, care juca de două sezoane la Aalborg (Danemarca), a marcat singurul gol al echipei statului Costa Rica, în remiza cu Honduras, din 18 iunie, de la Gold Cup.

Dennis Marshall avea 25 de ani şi era căsătorit cu Meilyn Arianna Masís, tot 25 de ani, din decembrie 2010.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici