Drogba şi Shanghai Shenhua, aproape de finalizarea negocierilor

Clubul Shanghai Shenhua a intrat în faza finală a negocierilor pentru angajarea atacantului ivorian Didier Drogba, care se află la final de contract cu Chelsea.

173 afișări
Imaginea articolului Drogba şi Shanghai Shenhua, aproape de finalizarea negocierilor

Didier Drogba (Imagine: AFP / MediafaxFoto)

"Un înalt responsabil al clubului Shenhua a plecat în Coasta de Fildeş pentru a finaliza negocierile şi pentru a semna contractul cu starul Didier Drogba",  a anunţat, vineri, cotidianul Shanghai Daily.

Gruparea din Shanghai încearcă de câteva luni să-l convingă pe internaţionalul ivorian să accepte oferta propusă, la Shenhua Drogba urmând să îl întâlnească pe un fost coechipier de la Chelsea, francezul Nicolas Anelka.

Joi, argentinianul Sergio Batista, noul antrenor al echipei, a declarat că există o mare probabilitate ca Drogba să accepte să vină la Shanghai, dar că nu se aşteaptă ca un acord să fie încheiat înainte de 30 iunie.

Jucătorul în vârstă de 34 de ani a anunţat în mai că va părăsi Chelsea după opt ani şi după ce echipa a câştigat Liga Campionilor.

Shanghai Shenhua ocupă locul 9 în clasamentul primei ligi chineze, după 12 etape.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici