Duckadam a apărut cu urechea bandajată în direct la TV: Am spus că o tai dacă se face transferul

Preşedintele de imagine al FCSB,Helmuth Duckadam, a dus provocarea pe care el a lansat-o în direct aproape până la capăt.Fostul portar al finalei de la Sevilla a apărut în ultima emisiune cu un leucoplast care îi acoperea urechea, după ce a spus că şi-o taie dacă se realizează transferul lui Mitriţă

1661 afișări
Imaginea articolului Duckadam a apărut cu urechea bandajată în direct la TV: Am spus că o tai dacă se face transferul

Duckadam a apărut cu urechea bandajată în direct la TV: Am spus că o tai dacă se face transferul

Duckadam nu a crezut în nicio clipă că Alex Mitriţă ar putea ajunge în MLS, dar s-a înşelat. Atacantul va semna vineri cu New York City FC şi îi va aduce Craiovei 8.5 milioane de euro, dintre care 20% vor fi redirecţionaţi către Pescara. Mitriţă va primi un salariu foarte bun, de aproximativ 1.5 milioane de euro pe sezon. Înţelegerea cu echipa din MLS se întinde pe 4 ani.

Duckadam a susţinut că-şi taie urechea stângă dacă mutarea se va perfecta, iar vineri a apărut cu un leucoplast peste urechea stângă: "Nu a fost dureros, deoarece încă nu mi-am tăiat-o. E doar lipită cu leucoplast. Eu nu am crezut, eram în emisiune cu Dănciulescu, nu credeam că se va realiza acest transfer. Dacă se va realiza, e cel mai spectaculos transfer, peste transferul lui Stanciu", a susţinut Duckadam, la Digi Sport.

"Nu cred. Am zis că îmi tai o ureche dacă dau americanii 7 milioane. Stânga, că n-aud bine. Eu, din ce am văzut, în America merg jucători cu nume cunoscute în lume, chiar dacă merg la o vârstă mai înaintată. Deci ei fac o propagandă în fotbalul american, aducându-i pe Beckham, Beckenbauer, şi aşa mai departe", spunea preşedintele de imagine al FCSB.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici