Duckadam: A fost lipsit de fair-play gestul lui Mihai Stoica

Preşedintele FC Steaua, Helmuth Duckadam, care a împlinit, vineri, 52 de ani, a declarat, agenţiei MEDIAFAX, că managerul general Mihai Stoica a făcut un gest lipsit de fair-play prin criticile pe care i le-a adus.

21 afișări
Imaginea articolului Duckadam: A fost lipsit de fair-play gestul lui Mihai Stoica

Duckadam: A fost lipsit de fair-play gestul lui Mihai Stoica (Imagine: Constantin Vladescu/Mediafax Foto)

"Gestul lui Mihai Stoica a fost lipsit de fair-play. M-a surprins, nu mă aşteptam la aşa ceva. Avea telefonul meu, putea să mă sune înainte să apară într-o conferinţă de presă şi să discutăm. Acum e tardiv să mai discutăm", a spus Duckadam.

El a menţionat că era îndreptăţit să-şi spună părerea cu privire la faza golului egalizator al echipei FC Vaslui în meciul cu Steaua. "Cred că aveam dreptul să-mi spun şi eu o părere. Nu a fost vorba de o critică la adresa lui Tătăruşanu, a fost ceva de bun-simţ, mă aşteptam doar să încerce să pareze acea lovitură liberă, executată foarte bine de altfel", a mai spus el.

Managerul general al FC Steaua, Mihai Stoica, a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, că l-au deranjat criticile preşedintelui stelist Helmuth Duckadam, adresate portarului Ciprian Tătăruşanu după golul primit cu FC Vaslui, şi a precizat că va avea o discuţie cu acesta.

"Voi avea o discuţie cu Helmuth, mă deranjează că el discută despre jucători de-ai noştri şi nu o face cum ar trebui. Nu e normal să-l critice pe Tătăruşanu la o fază la care nu a avut nicio vină. Nu poate cineva, indiferent cât de mare portar a fost şi indiferent că face parte din clubul nostru să spună că Tătăruşanu ar fi putut la golul marcat de Adailton să întindă mâna spre balon. Dacă întindea mâna, ce se întâmpla? Risca să facă o întindere. A fost un gol marcat de un super jucător într-o fază la care portarul nostru nu avea nicio vină", a spus Mihai Stoica.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici