Duckadam crede că Steaua şi CFR vor termina la egalitate meciurile din LC

Fostul portar Helmuth Duckadam crede că formaţia Steaua va remiza pe teren propriu cu francezii de la Olympique Lyon, ca şi gruparea CFR Cluj în deplasarea de la Bordeaux, ambele cu scorul 1-1, în meciurile din etapa a treia a Ligii Campionilor.

14 afișări
Imaginea articolului Duckadam crede că Steaua şi CFR vor termina la egalitate meciurile din LC

Duckadam crede că Steaua şi CFR vor termina la egalitate meciurile din LC (Imagine: Mediafax Foto)

"La Steaua sper că va fi 1-1, pentru că Lyon este totuşi o echipă. Steaua nu a mers prea bine în ultimul timp dar nu poţi să joci tot timpul prost. Cu ambiţie, jucătorii pot să treacă peste forma slabă în care se află. La CFR, merg tot pe 1-1, pentru că ei pot să scoată un punct şi chiar să mai facă o surpriză. Spun asta pentru că e o echipă în vână. Mi-a plăcut meciul lor cu Dinamo, care, nici nu a contat", a spus Duckadam.

Helmuth Duckadam nu va urmări meciul Steaua - Olympique Lyon din tribună pentru că se pregăteşte de botezul fiicei sale, Julianne, care va avea loc duminică, de la ora 16.00, la Catedrala Ortodoxă Veche din Arad. "Va fi o ceremonie restrânsă, de 50 - 60 de persoane, singura personalitate de acolo fiind Julianne", a precizat Duckadam.

Duckadam îşi doreşte ca fetiţa lui să devină jucătoare de tenis. "La noi nu se obişnuieşte cu ursitoare. Există o tradiţie ca, la vârsta de un an, să se pună mai multe obiecte în jurul copilului şi pe ce pune el mâna să-i prevadă viitorul. Eu o să pun numai rachete de tenis, pentru că aş vrea să devină o bună jucătoare de tenis de câmp", a menţionat Helmuth Duckadam.

Meciul Steaua - Olympique Lyon, din etapa a treia a grupei F a Ligii Campionilor, se va disputa marţi, de la ora 21.45, pe stadionul din Bulevardul Ghencea şi va fi transmis de Pro TV.

Partida Girondins Bordeaux-CFR Cluj, din etapa a treia a grupei A din Liga Campionilor, este programată miercuri, de la ora 21,45, pe arena grupării franceze şi va fi transmis de Pro TV.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici