Duckadam: Dacă mai reuşim să luăm trei puncte cu Liverpool avem şanse mari de calificare

Preşedintele FC Steaua, Helmut Duckadam, a declarat, joi, la Sport.ro, după victoria din meciul cu FC Utrecht, scor 3-1, că echipa "roş-albastră" va avea şanse mari de calificare dacă va învinge formaţia FC Liverpool pe teren propriu, în etapa a V-a a grupei K a Ligii Europa.

13 afișări
Imaginea articolului Duckadam: Dacă mai reuşim să luăm trei puncte cu Liverpool avem şanse mari de calificare

Duckadam: Dacă mai reuşim să luăm trei puncte cu Liverpool avem şanse mari de calificare (Imagine: Tudor Costi/Mediafax Foto)

"Bine că am reuşit să câştigăm astăzi. Nu mă entuziasmez, trebuie să rămânem realişti, cu picioarele pe pâmânt. Tătăruşanu ne-a ajutat foarte mult, a scos câteva mingi importante, iar Bogdan Stancu a reuşit să facă diferenţa. Am reuşit faze frumoase în această seară. Dacă reuşim să luăm trei puncte cu Liverpool avem şanse mari de calificare. Avem mai multe şanse să batem Liverpool acasă, decât să învingem Napoli la ea acasă. Steaua se poate califica şi cu două egaluri, dar în cazul acesta eşti la mâna rezultatelor. Sperăm ca la meciul cu Liverpool să fie stadionul plin şi suporterii să-i ajute pe jucători. Din păcate există şanse să jucăm meciul cu Liverpool fără spectatori. Sunt unii care nu îşi dau seama că fac rău Stelei prin comportamentul lor", a spus Duckadam la Sport.ro.

Echipa Steaua Bucureşti a învins, joi, pe teren propriu , cu scorul de 3-1 (1-1), formaţia olandeză FC Utrecht, în etapa a IV-a a grupei K a Ligii Europa şi a obţinut prima victorie în această fază a competiţiei.

Pentru Steaua au marcat Gardoş '29 şi Bogdan Stancu '52, '53, în timp ce golul formaţiei olandeze a fost reuşit de Mertens '33.

Meciul Steaua - FC Utrecht, din etapa a IV-a a grupei K a Ligii Europa, a fost întrerupt timp de două minute, imediat după startul partidei, după ce fanii de la Peluza Sud au aruncat cu o torţă în teren.

În primul minut al meciului, arbitrul rus Stanislav Suhina a oprit partida, din cauza unei torţe aruncate din Peluza Sud a arenei "Steaua". Spectatorii de la Peluza Sud au afişat un banner imens cu mesajul: "Astăzi, cortina cade, spectacolul s-a terminat, actorii se retrag în anonimat".

Fanii de la Peluza Nord au răspuns şi ei cu mai multe petarde. Meciul a fost întrerupt aproximativ două minute, timp în care au mai fost aruncate o torţă de la Peluza Sud şi una de la Peluza Nord.

Crainicul stadionului a făcut apel la spectatori să înceteze să mai arunce obiecte în teren.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici