Duckadam: De ce ne-a fost frică nu am scăpat

Preşedintele FC Steaua, Helmuth Duckadam, a declarat, duminică seară, că steliştii s-au temut de meciul cu Gaz Metan Mediaş, pe care l-au şi pierdut, scor 0-1, în etapa a XV-a a Ligii I.

14 afișări
Imaginea articolului Duckadam: De ce ne-a fost frică nu am scăpat

Duckadam: De ce ne-a fost frică nu am scăpat (Imagine: Tudor Costi/Mediafax Foto)

"De ce ne-a fost frică, nu am scăpat. Ne-a fost frică de acest meci pentru că venea după două partide foarte grele. Băieţii au început greu prima repriză, nu ştiu de ce. Pe urmă am dominat dar nu am reuşit să înscriem. Din păcate ne îndepărtăm de titlu, încercăm să câştigăm la Târgu Mureş şi să ţinem cât mai aproape de fruntea clasamentului. Nu se vor face schimbări până în vară, aşa a fost înţelegerea, apoi se trage linie. Noi încercăm să ne atingem obiectivele. Stăm bine în Cupa Româniai, nu stăm rău în Liga Europa, în campionat stăm mai prost. Să vedem ce putem recupera. Un meci bun cu Liverpool şi avem şanse să ne calificăm în primăvară, numai că şi acolo dacă ajungem va fi foarte greu. Când joci din trei zile în trei zile se vede. Nu trebuie neapărat să renunţăm, dar sunt şanse foarte mici atunci de a mai câştiga campionatul", a declarat Duckadam.

Formatia Steaua a fost învinsă, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, de echipa Gaz Metan Mediaş, în etapa a XV-a a Ligii I, ardelenii obţinând prima victorie din istorie pe terenul bucureştenilor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici