Duckadam despre litigiul privind marca Steaua: Până la urmă vor mai ceda şi cei de la armată

Preşedintele de onoare al FC Steaua, Helmuth Duckadam, a declarat că litigiul cu CSA Steaua privind folosirea emblemei, numelui şi culorilor echipei se va rezolva pentru că în cele din urmă vor ceda reprezentanţii MApN.

125 afișări
Imaginea articolului Duckadam despre litigiul privind marca Steaua: Până la urmă vor mai ceda şi cei de la armată

Duckadam despre litigiul privind marca Steaua: Până la urmă vor mai ceda şi cei de la armată (Imagine: Tudor Costi/Mediafax Foto)

"Eu am văzut câteva sigle care au apărut pe site-uri... sunt nişte embleme. Sunt interesante câteva, dar eu cred că până la urmă se va rezolva problema. Pentru că e păcat pentru istoria Stelei şi pentru jucătorii care au purtat această emblemă. Eu cred că se face prea mult caz pe seama acestei embleme şi cred că până la urmă vor mai ceda şi cei de la armată. Aceste discuţii ne creează o sumedie de probleme, e clar. Trebuie să acoperim vechea emblemă, să punem alta sau să jucăm fără. Apoi autocarul trebuie să îl schimbăm sau să acoperim sigla. Deci sunt treburi pe care trebuie să le respectăm, pentru că e hotărârea Înaltei Curţi", a spus Duckadam la finalul galei AFAN.

Oficialul stelist susţine că formaţia condusă de Constantin Gâlcă nu va slăbi prin plecările jucătorilor Lucian Sânmărtean şi Lukasz Szukala la Al Ittihad. "Nu cred că Steaua va fi mai slabă fără Sânmărtean şi Szukala. Pentru că a plecat Gardoş şi Chiricheş şi au venit Szukala şi Varela. Acum pleacă Szukala, dar îl avem pe Papp. Deci nu, nu cred că Steaua va slăbi, din contră. Dar e important să ştim până la cel de-al doilea cantonament pe cine ne vom putea baza din vară. Gâlcă are o misiune grea, pentru că va trebui să pregătească o echipă cu care ne dorim să ajungem în grupele Ligii Campionilor", a menţionat Duckadam.

Steliştii Lucian Sânmărtean şi Lukasz Szukala au semnat în ultima săptămână contracte de joc cu Al Ittihad, grupare pregătită de Victor Piţurcă. Înţelegerile sunt valabile din vară, dar fostul selecţioner speră că convingă conducerea FC Steaua să le permită celor doi să joace din această iarnă în Arabia Saudită.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici