Duckadam, după FCSB-FC Lucerna,0-0: Vestea bună e că n-am luat gol, vestea proastă e că n-am dat gol

Preşedintele de imagine al echipei FCSB, Helmuth Duckadam, a vorbit despre remiza obţinută de FCSB, 0-0 cu FC Lucerna, în primul amical susţinut în cantonamentul din Marbella, Spania, cu Mihai Teja pe banca tehnică.

117 afișări
Imaginea articolului Duckadam, după FCSB-FC Lucerna,0-0: Vestea bună e că n-am luat gol, vestea proastă e că n-am dat gol

Duckadam, după FCSB-FC Lucerna,0-0: Vestea bună e că n-am luat gol, vestea proastă e că n-am dat gol

"Vestea bună e că n-am luat gol. Vestea proastă e că n-am dat gol. Cam asta aş putea spune după meciul de azi. Ar fi momentul să marcăm. Aş vrea să văd goluri şi în pregătire”, a spus Duckadam, pentru Digi Sport, care a vorbit şi despre goalkeeper-ul Andrei Vlad, care a intrat în poarta FCSB-ului în repriza secundă a amicalului cu elveţienii:

"Într-un fel era bine dacă Andrei Vlad pleca împrumut, pentru că nu va fi titular. Dar nici aşa nu aveai siguranţa că va juca meci de meci. Eu sper să aibă mai multe şanse aici. El va fi un portar bun".

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici