Duckadam: Mulţumesc suporterilor, au fost puţini dar buni

Preşedintele FC Steaua, Helmuth Duckadam, a declarat, luni seară, că mulţumeşte fanilor stelişti prezenţi la meciul cu Victoria Brăneşti, care, deşi au fost puţini, au fost buni.

17 afișări
Imaginea articolului Duckadam: Mulţumesc suporterilor, au fost puţini dar buni

Duckadam: Mulţumesc suporterilor, au fost puţini dar buni (Imagine: Tudor Costi/Mediafax Foto)

"Vreau să mulţumesc echipei, toţi jucătorii au făcut un efort fantastic. Vreau să le mulţumesc şi suporterilor care au venit, au fost puţini dar buni. Pentru noi urmează două săptămâni de foc, dacă reuşim calificarea în grupele Ligii Europa şi un rezultat bun cu Vaslui sunt sigur că stadionul se va umple cu Timişoara. Per ansamblu Steaua a arătat că e o echipă superioară Victoriei Brăneşti. Sper să obţinem un rezultat bun cu Grasshopper, care să ne ajute în retur şi să ne calificăm", a afirmat Duckadam.

Noul preşedinte al Stelei, ca şi Emeric Ienei la meciul cu Universitatea Craiova, a fost aclamat de suporteri, la ieşirea de la tribuna oficială, a oferit autografe şi s-a pozat cu unii dintre ei.

Formaţia Steaua Bucureşti a învins, luni, pe teren propriu, cu scorul de 2-1 (1-0), echipa Victoria Brăneşti, tehnicianul Ilie Dumitrescu debutând astfel cu o victorie la gruparea din Bulevardul Ghencea, în etapa a IV-a a Ligii I.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici