Duckadam: Nu ne-am făcut de râs, dar dezamăgirea e mare

Preşedintele FC Steaua, Helmuth Duckadam, a declarat, miercuri seară, la Sport.ro, că jucătorii antrenaţi de Marius Lăcătuş nu s-au făcut de râs în Liga Europa, dar dezamăgirea adusă de ratarea calificării în 16-imi este mare.

32 afișări
Imaginea articolului Duckadam: Nu ne-am făcut de râs, dar dezamăgirea e mare

Duckadam: Nu ne-am făcut de râs, dar dezamăgirea e mare (Imagine: Tudor Costi/Mediafax Foto)

"Băieţii au făcut un joc bun, am avut şansele noastre, nu ne-am făcut de râs şi am făcut o partidă bună. Dezamăgirea e mare, mai ales la băieţii care au depus un efort fantastic. Dacă pierdeam cu 2 sau 3-0 era altceva, dar să pierzi în prelungiri... În viaţă şi în fotbal trebuie să ai puţină şansă, din păcate noi nu am avut. Din păcate am trecut pe lângă un rezultat foarte frumos, dar mergem înainte, n-avem ce face. Sperăm ca la anul să avem şi puţină şansă pentru că fără şansă n-o să putem avea rezultate bune. Am arătat un fotbal bun în Liga Europa", a spus Duckadam.

Formaţia Steaua Bucureşti a ratat calificarea în 16-imile Ligii Europa, după ce a fost învinsă, miercuri, în deplasare, cu scorul de 1-0 (0-0), de echipa italiană Napoli, în ultima etapă a grupei K a competiţiei. Golul echipei italiene a fost marcat în minutul 90+2 de Cavani, care a trimis mingea în poartă, din trei metri, la un corner executat de pe partea dreaptă.

Pentru a reuşi calificarea în primăvara europeană, Steaua avea nevoie de cel puţin un egal în partida cu Napoli.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici