Duckadam: Sper ca Ilie Stan să profite de şansa care i s-a oferit

Preşedintele FC Steaua, Helmuth Duckadam, a declarat, sâmbătă, într-o conferinţă de presă, că speră ca tehnicianul Ilie Stan să profite de şansa primită şi să aibă rezultate la formaţia ”roş-albastră”.

82 afișări
Imaginea articolului Duckadam: Sper ca Ilie Stan să profite de şansa care i s-a oferit

Duckadam: Sper ca Ilie Stan să profite de şansa care i s-a oferit (Imagine: Alexandru Hojda/Mediafax Foto)

"Bun venit lui Ilie Stan. Mă bucur că cineva a avut inspiraţia să se gândească la Ilie Stan. Este un stelist sută la sută. Ştiu că a venit cu inima deschisă. Este şansa lui şi sper să profite de ea. Să aibă şi puţin noroc, pentru că e nevoie în meseria de antrenor. Un antrenor are o şansă în viaţa. Steaua nu se poate refuza", a spus Duckadam.

El consideră că rezultatele au fost cele care au decis plecarea fostului antrenor, Roni Levi. "Asta e viaţa în fotbal, pe un antrenor îl ţin rezultatele. Din păcate, rezultatele n-au fost cele scontate şi ne-am despărţit de Roni Levi", a mai spus Duckadam.

Noul antrenor al echipei Steaua, Ilie Stan, a fost prezentat oficial, sâmbătă, în cadrul unei conferinţe de presă.

Tehnicianul israelian Roni Levi şi-a anunţat demisia după meciul cu AEK Larnaca, scor 1-1, din grupele Ligii Europa.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici