Duckadam vrea ca Steaua să joace cu Austria Viena în play-off-ul Ligii Campionilor

Preşedintele de imagine al FC Steaua, Helmuth Duckadam, a declarat, miercuri, că îşi doreşte ca adversară pentru campioana României în play-off-ul Ligii Campionilor pe Austria Viena.

162 afișări
Imaginea articolului Duckadam vrea ca Steaua să joace cu Austria Viena în play-off-ul Ligii Campionilor

Helmuth Duckadam (Imagine: Alexandru Hojda/Mediafax Foto)

"Din echipele pe care le-am văzut eu până acum mi-aş dori să jucăm cu Austria Viena. Părerea mea e că este o echipă accesibilă de care putem trece. În această fază a competiţiei, Steaua este o echipă cu potenţial care poate elimina orice adversar. Este o calificare foarte importantă şi acum aşteptăm tragerea la sorţi", a spus Duckadam.

Helmuth Duckadam a afirmat că mijlocaşul Cristian Tănase se află la cel mai bun sezon de când este la Steaua. "Face cel mai bun sezon de când a venit la Steaua. A avut un început de sezon excelent şi mi-aş dori să-l continue la fel. Iar dacă o va ţine tot aşa poate prinde un contract în străinătate cât de curând. În ceea ce priveşte plecările unor jucători din echipă, pot spune că Bourceanu şi Chiricheş pot pleca numai după calificarea în grupele Ligii. Sincer, personal îmi doresc să nu plece niciunul până la iarnă, să trecem de grupe şi să fim primii din România care să joace în primăvară în Ligă", a completat Duckadam.

Oficialul stelist este de părere că doar patru echipe din Liga I au valoare. "Eu cred că în afară de 3-4 echipe echipe din Liga I care sunt puternice, restul sunt la pământ. Ştiu că adevărul deranjează dar nu mă feresc să-l spun. Cred că diferenţa dintre noi şi ceilalţi adversari s-a văzut în sezonul trecut când am câştigat campionatul la pas", a explicat Duckadam.

Helmuth Duckadam a participat, miercuri, în judeţul Argeş, la alegerile pentru preşedinţia Federaţiei Române de Kaiac-Canoe, condusă de Ion Bârlădeanu.

Campioana României, Steaua Bucureşti, s-a calificat în play-off-ul Ligii Campionilor, după ce a câştigat, cu scorul general de 3-1, întâlnirea cu echipa gruzină Dinamo Tbilisi, contând pentru turul trei preliminar al competiţiei. Marţi, pe Arena Naţională, scorul a fost egal 1-1 (1-0), după ce în tur, săptămâna trecută, Steaua s-a impus, scor 2-0.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici