Duelul românilor din Serie A s-a terminat la egalitate. Chiricheş i-a spart capul unui adversar

  • Sassuolo - Parma s-a încheiat 1-1, duminică seara, în Serie A.
  • Vlad Chiricheş a fost integralist la gazde.
  • Reinaldo Radu şi Valentin Mihăilă au fost rezerve neutilizate.
473 afișări
Imaginea articolului Duelul românilor din Serie A s-a terminat la egalitate. Chiricheş i-a spart capul unui adversar

Vlad Chiricheş a fost eroul unei faze controversate chiar în primul minut al partidei, la o fază ce nu anunţa nimic periculos. Românul a ridicat piciorul la o înalţime medie, neobservând la timp faptul că Juraj Kucka s-a aplecat uşor cu intenţia de a lovi mingea cu capul. Din nefericire, Chiricheş l-a atins pe slovac cu crampoanele, capul acestuia sângerând până când a fost pansat.

Kucka a fost autorul primului gol pentru oaspeţi, după ce în prealabil Sassuolo avusese un gol anulat pe motiv de ofsaid. Gazdele au egalat dramatic în al cincilea minut suplimentar de joc al partidei, Djuricic transformând o lovitură de pedeapsă.

Parma smulge un punct important în lupta pentru evitarea retrogradării, în timp ce Sassuolo este pe un surprinzător loc 8 în Serie A, cu 30 de puncte din 18 meciuri.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici