Dulgheru: Sunt foarte bucuroasă că am câştigat, au fost momente în care simţeam că nu mai pot

Jucătoarea Alexandra Dulgheru a declarat, sâmbătă, după ce s-a calificat în finala turneului de la Kuala Lumpur, că această performanţă o bucură foarte mult şi a menţionat că la meciul cu Jarmila Gajdosova au fost momente în care a simţit că nu mai poate continua.

245 afișări
Imaginea articolului Dulgheru: Sunt foarte bucuroasă că am câştigat, au fost momente în care simţeam că nu mai pot

Dulgheru: Sunt foarte bucuroasă că am câştigat, au fost momente în care simţeam că nu mai pot (Imagine: Bogdan Iordache/Mediafax Foto)

"Nu îmi vine să cred că s-a terminat până la urmă meciul! La un moment dat eram puţin frustrată şi nervoasă, pentru că eram obosită. Au fost momente în care simţeam că nu mai pot continua, eram obosită şi din această cauză mai înceată. M-am forţat pentru fiecare punct până la ultimul, deşi pe alocuri făceam greşeli. Gajdosova a jucat incredibil de bine şi a fost o adversară meritorie. A servit foarte bine şi ştiam că trebuie să rezist, pentru că Gajdosova avea un joc consistent. Sunt foarte bucuroasă că am câştigat meciul", a spus Dulgheru, conform site-ului oficial al competiţiei.

Alexandra Dulgheru, locul 94 WTA, a învins-o, scor 5-7, 7-5, 7-6 (7/4), pe australianca Jarmila Gajdosova, cap de serie numărul 4 şi poziţia 52 în clasamentul mondial, şi s-a calificat în finala turneului de la Kuala Lumpur (Malaysia), cu premii în valoare totală de 250.000 de dolari.

Meciul a durat trei ore, 14 minute şi 50 de secunde.

În finală, Dulgheru va juca împotriva sportivei daneze Caroline Wozniacki, locul 5 WTA şi cap de serie numărul 1.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici