Dumitrescu: Becali mi-a zis că s-a băgat peste toţi antrenorii, în afară de Piţurcă şi de mine

Fostul tehnician stelist Ilie Dumitrescu a declarat, marţi, la Digi Sport, că finanţatorul Gigi Becali i-a spus că "s-a băgat" peste toţi antrenorii, în afară de el şi de Victor Piţurcă, informează www.prosport.ro.

23 afișări
Imaginea articolului Dumitrescu: Becali mi-a zis că s-a băgat peste toţi antrenorii, în afară de Piţurcă şi de mine

Dumitrescu: Becali mi-a zis că s-a băgat peste toţi antrenorii, în afară de Piţurcă şi de mine (Imagine: George Filip/Mediafax Foto)

"Gigi mi-a zis că s-a băgat peste toţi antrenorii, în afară de Piţurcă şi de mine. M-a sunat şi mi-a cerut să îl bag pe Brandan mijlocaş stânga. Eu i-am spus că nu îl văd jucând pe acel post. Gigi s-a supărat, mi-a zis că nu o să mă mai roage niciodată nimic şi mi-a închis telefonul. Au fost momente când Gigi mă suna şi la 2 noaptea şi îi răspundeam. M-a rugat din suflet să îi fac o favoare cu Brandan. L-am întrebat cum şi-a dat seama că Brandan e util echipei mijlocaş stânga în condiţiile în care Tănase dăduse un randament extraordinar", a declarat Ilie Dumitrescu la postul Digi Sport.

Dumitrescu a menţionat că atunci când fanii i-au cerut demisia la meciul cu Astra, copiii lui, care stăteau în spatele băncii de rezerve, plângeau.

"Suporterii probabil credeau că am făcut un pact cu Gigi şi că de fapt voi lua bani. Nu am luat niciun ban. Regret din suflet că nu am reuşit să scot mai mult decât la meciul cu Astra. Tot stadionul mi-a cerut demisia. Ce a fost mai delicat a fost că exact în spatele băncii de rezerve erau copiii mei. În momentul în care stadionul a început să strige, m-am uitat la copii şi plângeau. Nu există o lovitură mai mare", a adăugat Dumitrescu.

Antrenorul Ilie Dumitrescu a părăsit echipa Steaua săptămâna trecută, după remiza cu Astra Ploieşti, scor 1-1, când a precizat că nu poate să stea într-un loc în care un este dorit. Ilie Dumitrescu a preluat echipa Steaua la 11 august, în locul lui Victor Piţurcă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici