Dumitrescu: Când Steaua nu va mai avea şanse la titlu, îmi voi da demisia

Noul antrenorul al Stelei, Ilie Dumitrescu, a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă, că îşi va da demisia, atunci când echipa din Bulevardul Ghencea nu va mai avea şanse la titlu cu el pe banca tehnică.

14 afișări
Imaginea articolului Dumitrescu: Când Steaua nu va mai avea şanse la titlu, îmi voi da demisia

Dumitrescu: Când Steaua nu va mai avea şanse la titlu, îmi voi da demisia (Imagine: George Filip/Mediafax Foto)

"Va fi o misiune grea pentru mine, pentru că vin după Victor Piţurcă, un antrenor cu performanţe, un mit pentru Steaua. Dar pentru mine locul doi este un eşec. În momentul în care Steaua cu mine pe bancă nu va mai avea şanse la titlu, eu îmi voi da demisia. Nu îmi este frică, am încredere în echipă, în selecţia făcută de Victor Piţurcă şi în posibilităţile acestui grup. Sunt dator acestui club şi voi fce totul pentru Steaua. Pentru mine obiectivul principal este câştigarea campionatului", a spus tehnicianul.

Dumitrescu a precizat că antrenor secund va fi Edi Iordănescu, fiul fostului selecţioner Anghel Iordănescu, în timp ce preparator fizic ar putea fi un italian. Potrivit lui Dumitrescu, antrenor cu portarii va rămâne Martin Tudor. "Antrenor secund va fi Edi Iordănescu, un tânăr care are licenţă pentru a antrena în Liga I, ca preparator fizic m-am gândit la un italian care urmează să ne dea diseară un răspuns. Iar antrenor cu portarii va rămâne persoana de până acum", a adăugat Dumitrescu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici