Dumitrescu: Cu siguranţă Liverpool nu ne subestimează

Antrenorul FC Steaua, Ilie Dumitrescu, a declarat miercuri, într-o conferinţă de presă, că FC Liverpool nu subestimează echipa sa la meciul de joi din grupa K a Ligii Europa, chiar dacă unii dintre jucătorii importanţi ai englezilor vor fi menajaţi, informează Sportinglife.

13 afișări
Imaginea articolului Dumitrescu: Cu siguranţă Liverpool nu ne subestimează

Dumitrescu: Cu siguranţă Liverpool nu ne subestimează (Imagine: Constantin Vladescu/Mediafax Foto)

"Nu cred că este o lipsă de respect faptul că Liverpool va menaja câţiva jucători în meciul cu noi. Chiar dacă nu vor juca Gerrard sau Torres, şi ceilalţi jucători sunt importanţi: Joe Cole, Ngog, Jovanovici şi aşa mai departe. Cu siguranţă Liverpool nu ne subestimează, dar se gândeşte şi la partida cu Manchester United. Pentru noi este un meci foarte important, vom întâlni o echipă foarte puternică", a spus Dumitrescu.

Tehnicianul stelist a menţionat că este foarte bucuros pentru revenirea în Anglia. "Mă întorc aici ca antrenor, sunt în faţa unui meci special, o mare provocare pentru mine. Cea mai frumoasă parte a carierei mele de jucător a fost în Anglia, cunosc mentalitatea britanică şi ştiu că Liverpool este un club de mare tradiţie. Vom încerca să dăm totul, nu am venit la Liverpool să ne apărăm. Am o echipă tânără, dar am încredere în capacitatea jucătorilor mei. Facem parte dintr-o grupă foarte puternică, o grupă care putea să fie fără probleme una de Liga Campionilor. De departe, Liverpool este favorita grupei", a comentat el.

Partida FC Liverpool - Steaua Bucureşti, din prima etapă a Grupei K a Ligii Europa, va avea loc joi, de la ora 22.05, şi va fi transmisă de Pro TV.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici