Dumitrescu: Mergem la Liverpool să subordonăm adversarul

Antrenorul echipei Steaua, Ilie Dumitrescu, a declarat, marţi, într-o conferinţă, că nu vrea să închidă jocul la primul meci din Grupa K a Ligii Europa, în deplasare, cu Liverpool, ci vrea ca formaţia lui să subordoneze adversarul, afirmând totodată că o eventuală înfrângere nu ar fi o tragedie.

36 afișări
Imaginea articolului Dumitrescu: Mergem la Liverpool să subordonăm adversarul

Dumitrescu: Mergem la Liverpool să subordonăm adversarul (Imagine: George Filip/Mediafax Foto)

"Eu nu merg la Liverpool cu ideea de a scoate ceva, de a avea un moral bun pentru meciul cu Astra. Eu merg la Liverpool să încerc să ne facem planul tactic, să subordonăm adversarul, să încercăm să jucăm când avem mingea, să scoatem maxim de la fiecare joc. Nu va fi o tragedie dacă pierdem la Liverpool. Dacă vom avea o exprimare bună, probabil va veni şi rezultatul. Este un rezultat important pentru fotbalul românesc, dar nu va fi o tragedie pentru mine dacă nu vom scoate un rezultat bun", a spus Ilie Dumitrescu.

Tehnicianul consideră că Liverpool este o echipă bine organizată, chiar dacă antrenorul Roy Hodgson a folosit mai mulţi jucători în acest început de sezon.

"Este o echipă foarte bine organizată. Roy Hodgson a venit în această vară, a încercat mai multe formule de echipă. Este o echipă cu jucători foarte valoroşi care nu mai au nevoie de nicio prezentare", a mai spus el.

Dumitrescu a menţionat că încă nu ştie cu ce jucători va începe partida cu Liverpool şi a adăugat că este surprins de mediatizarea pe care a căpătat-o netitularizarea lui Bănel Nicoliţă în ultima partidă.

"Nu m-am decis în privinţa primului 11. Se pare că în România cine nu joacă, nu este folosit, este cel mai bun. Pe Bănel l-am folosit la meciul cu Brăneşti, la meciul cu Grasshopper, s-a accidentat. Trebuia să punem pe cineva în primul 11, Răduţ a făcut-o foarte bine la Vaslui, a făcut-o foarte bine şi la Grasshopper. Vom vedea", a explicat tehnicianul.

Antrenorul stelist a precizat că doar Cosmin Matei este indisponibil pentru partida cu Liverpool, în timp ce mijlocaşii Cristian Tănase şi Eric Bicfalvi pot evolua în Anglia. "În afară de Matei, care continuă pe un drum bun, a început să lovească mingea, nu există indisponibili. Tănase şi Bicfalvi vor fi apţi de joc", a menţionat el.

Partida FC Liverpool - Steaua Bucureşti, din prima etapă a Grupei K a Ligii Europa, va avea loc joi, 16 septembrie, de la ora 22.05.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici