Dumitriu: Acest 1-1 mă mulţumeşte şi mi se pare chiar echitabil

Antrenorul echipei Poli Iaşi, Dumitru Dumitriu, a declarat, miercuri, după remiza din meciul cu formaţia Pandurii Târgu Jiu, că acest 1-1 îl mulţumeşte şi i se pare echitabil.

10 afișări
Imaginea articolului Dumitriu: Acest 1-1 mă mulţumeşte şi mi se pare chiar echitabil

Dumitriu: Acest 1-1 mă mulţumeşte şi mi se pare chiar echitabil (Imagine: Liviu Chirica/Mediafax Foto)

"Trebuie să spun de la început că acest 1-1 mă mulţumeşte şi mi se pare chiar echitabil. Problema vine de la noi pentru că nu am putut mai mult, am avut o problemă delicată cu avionul şi nu am ştiut cu două zile înainte că plecăm cu maşina şi am avut o deplasare grea. Timp de 12 ore de la Iaşi la Bucureşti, iar apoi aici şi echipa nu a avut prospeţime, nu s-au concentrat şi de aceea am avut un început mai slab", a spus Dumitriu.

Tehnicianul ieşenilor a afirmat că acest egal nu ajută prea mult echipa sa. "Am primit gol care am înţeles că a fost din ofsaid. Îi înţeleg pe cei de la Pandurii, pentru că se vedeau câştigători şi au încercat să îşi apropie victoria prin orice mijloace mai ortodoxe sau mai puţin ortodoxe. O victorie îi ajuta foarte mult în perspectiva finalului de campionat şi a jocurilor care urmează. Noi nu am avut ce să mai pierdem, am ieşit la joc şi am egalat cu un un şut formidabil. Acest egal nu ştiu dacă ne ajută prea mult, dar ne obligă să jucăm ultimele trei meciuri la victorie", a precizat Dumitriu.

Dumitru Dumitriu consideră că Poli Iaşi are un program greu, dar se va agăţa de orice şansă: "Noi tot spunem că jucăm la victorie şi nu reuşim să câştigăm. Ultimele patru jocuri nu am reuşit nicio victorie şi avem patru de 1-1. Avem un program greu, dar ne vom agăţa de orice şansă pentru a continua în Liga I. Eu am venit de patru etape, dar cred că dacă rămânem în prima ligă se poate face o echipă valoroasă".

Echipa Poli Iaşi a terminat la egalitate, miercuri, în deplasare, scor 1-1, cu formaţia Pandurii Târgu Jiu, într-un meci din etapa a XXXI-a a Ligii I.

Urmăreşte evoluţia echipei tale favorite, live pe telefonul tău mobil. Pentru mai multe detalii click aici.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici