Dumitriu: Îi voi reprimi la antrenamente pe jucătorii la care a renunţat Grigoraş

Antrenorul echipei Poli Iaşi, Dumitru Dumitriu, a declarat, marţi, pentru MEDIAFAX, că ar vrea să-i vadă la antrenamente pe jucătorii la care a renunţat Petre Grigoraş în iarnă, deşi crede că aceştia au şanse mici să prindă din nou lotul primei formaţii.

32 afișări
Imaginea articolului Dumitriu: Îi voi reprimi la antrenamente pe jucătorii la care a renunţat Grigoraş

Dumitriu: Îi voi reprimi la antrenamente pe jucătorii la care a renunţat Grigoraş (Imagine: George Filip/Mediafax Foto)

"Aş vrea să-i văd la antrenamente pe jucătorii la care a renunţat Grig (n.r. - Petre Grigoraş) în iarnă. Am stat de vorbă cu Simi (n.r. - consultantul sportiv al Poli Iaşi, Vasile Simionaş), care mi-a spus că acei jucători s-au pregătit în această perioadă. Dacă sunt cu pregătirea fizică la nivelul jucătorilor de la prima echipă, o să-i primesc la antrenamente şi-i voi avea în vedere când voi face echipa pentru meciurile ce ne-au mai rămas. Oricum, au şanse mici să prindă prima echipă în condiţiile în care ei nu au mai jucat într-un meci oficial de jumătate de an", a spus Dumitru Dumitriu.

Jucătorii la care a renunţat Petre Grigoraş în iarnă şi care s-au pregătit cu echipa a doua a clubului ieşean sunt Cornel Buta, Cristian Bratu, Andrej Pecnik, Dominik Bersnjak şi Paul Tincu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici