Dumitriu: Ne trebuie victoria pentru că sunt şanse mari ca locul 15 să nu retrogradeze

Antrenorul echipei Poli Iaşi, Dumitru Dumitriu, a declarat joi, într-o conferinţă de presă, că formaţia sa are nevoie de o victorie, chiar şi cu scorul 1-0, în meciul cu Unirea Urziceni pentru că sunt şanse mari ca ocupanta locului 15 să nu retrogradeze.

12 afișări
Imaginea articolului Dumitriu: Ne trebuie victoria pentru că sunt şanse mari ca locul 15 să nu retrogradeze

Dumitriu: Ne trebuie victoria pentru că sunt şanse mari ca locul 15 să nu retrogradeze (Imagine: Liviu Chirică/Mediafax Foto)

"O victorie cu 1-0 ar fi scorul perfect pentru noi. Indiferent de ce vor face Craiova şi Pandurii, noi trebuie să acumulăm 34 de puncte. Spun asta pentru că din câte am auzit şi eu, sunt şanse mari ca locul 15 să nu retrogradeze. E clar că avem un joc foarte dificil, cu adversar care nu a pierdut decât patru meciuri în această ediţie de campionat. Avem sarcina ingrată de a câştiga această partidă foarte grea, însă trebuie neapărat să reuşim acest lucru.

Cred că îi ştiu foarte bine acum pe toţi jucătorii şi la fel de bine ştiu cum putem câştiga acest meci. N-am reuşit până acum să desluşesc comportamentul atacanţilor şi sunt mâhnit de asta, dar sper ca în partida de sâmbătă lucrurile să se schimbe", a spus Dumitru Dumitriu.

Tehnicianul a adăugat că îşi reproşează faptul că nu i-a adus mai repede la prima echipă pe jucătorii la care a renunţat Petre Grigoraş în iarnă şi că nu i-a titularizat mai repede pe Viveiros şi Ignatov.

"Fără să jignesc pe cineva, cred că nu trebuia să se renunţe la acei jucători în iarnă. Îmi reproşez faptul că nu i-am adus mai repede la echipă, pentru că nu am ştiut care este situaţia lor exactă. De asemenea, regret că nu i-am folosit mai mult pe Viveiros şi Ignatov, doi jucători străini buni, care au demonstrat că nu au venit la Iaşi doar să vadă cât de frumos este acest oraş", a explicat antrenorul.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici