Dumitru Dragomir: Dacă Bourceanu pleacă, Astra şi Petrolul se pot gândi la titlu

Preşedintele LPF, Dumitru Dragomir, a declarat, marţi, într-o conferinţă de presă, că Steaua este o echipă făcută după "calapodul" fotbalistului Alexandru Bourceanu, iar în cazul în care mijlocaşul va pleca, atunci Astra Giurgiu şi Petrolul Ploieşti se pot gândi la câştigarea campionatului.

105 afișări
Imaginea articolului Dumitru Dragomir: Dacă Bourceanu pleacă, Astra şi Petrolul se pot gândi la titlu

Dumitru Dragomir: Dacă Bourceanu pleacă, Astra şi Petrolul se pot gândi la titlu (Imagine: Laurentiu Mich/Mediafax Foto)

Contractul mijlocaşului stelist expiră în vara anului 2014, iar din iarnă acesta va putea semna cu orice echipă fără ca actuala "roş-albaştrii" să primească vreun ban.

"Depinde cum îl găseşte pe Gigi. Reţineţi, Gigi este Steaua. Această performanţă, în totalitate, este a lui. Sunt banii lui, el a riscat milioane. După părerea mea Gigi îl va convinge, pentru că Bourceanu este calapodul Stelei. Steaua este făcută după calapodul lui Bourceanu. Nu ştiu dacă în România poţi găsi un jucător care să facă ce face el. Pe Steaua o văd pe primul loc la finalul sezonului. Astra şi Petrolul nu sunt de forţa Stelei, dar dacă pleacă şi Bouceanu, atunci ele se pot gândi la titlu", a spus Dragomir, care a precizat că nu crede că Steaua o poate învinge pe Chelsea Londra, în Liga Campionilor.

Dumitru Dragomir a afirmat că Steaua nu va avea probleme financiare, chiar dacă finanţatorul Gigi Becali este încarcerat. "Steaua nu va sărăci aşa uşor, chiar dacă patronul este unde este. Stând acolo nu pierde bani, va ieşi puţin mai alb şi nu pierde nici cu mine la table. De unde e acum îşi va dubla banii, pentru că terenurile au început să crească. Am încercat să îl vizitez, dar Virgil şi cu Luţu mi-au tot promis că mă iau cu ei, însă nu au făcut-o", a completat Dragomir.

Şeful ligii a precizat că FRF a solicitat ca partida dintre FC Vaslui şi Steaua, contând pentru etapa a X-a a Ligii I, să se dispute sâmbătă, 5 octombrie, însă campioana ar dori să joace duminică. "Am avut o etapă interesantă cu jocuri nu grozav de bune, dar interesantă. Scandalurile nu au lipsit, iar greşelile de arbitraj nu lipsesc. Acum se prefigurează un nou scandal pentru că federaţia doreşte ca meciul Steaua cu Vaslui parcă să se joace sâmbătă, iar Steaua nu. Iniţial Steaua a fost de acord, iar ulterior nu, după scandalurile dintre cei doi antrenori (nr.r - Laurenţiu Reghecampf şi Victor Piţurcă). Noi o să ţinem cont de cererile FRF, întrucât suntem subordonaţi ei. Sunt interese şi ce poţi să faci?! Doar să ţii cont de regulamente", a spus Dragomir.

Naţionala României va disputa, în 11 şi 15 octombrie, ultimele meciuri din preliminariile CM-2014, cu Andorra (în deplasare), respectiv Letonia (acasă).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici