Dumitru Dragomir: Ţiriac ar avea posibilitatea să cumpere Dinamo

Dumitru Dragomir a vorbit la ProSport LIVE, joi, despre starea de incertitudine care a cuprins clubul Dinamo.

595 afișări
Imaginea articolului Dumitru Dragomir: Ţiriac ar avea posibilitatea să cumpere Dinamo

Dumitru Dragomir: Ţiriac ar avea posibilitatea să cumpere Dinamo

Ionuţ Negoiţă a spus că vinde gruparea din Ştefan cel Mare pentru 5 milioane de euro, Vasile Miriuţă a rămas pe bancă în ultimul moment după ce Claudiu Niculescu a refuzat, iar echipa tremură pentru un loc în play-off. După ce mai mulţi oameni din fotbal au lăsat să se înţeleagă că Negoiţă l-ar fi abordat pe Piţurcă pentru a deveni antrenor, Dragomir şi-a expus părerea la ProSport LIVE.

"Piţurcă e prea mare. Eu nu vorbesc cu el de şapte ani, dar ca antrenor, jos pălăria! Mare de tot. Cred că în primii cinci antrenori ai acestei ţări în descursul istoriei. Nu cred că se duce Piţurcă la Dinamo, e prea mare pentru ei. Sigur o redresează şi face echipă dacă merg toţi pe mâna lui. La Dinamo e greu, e greu să comanzi numai tu. Piţurcă şi Negoiţă s-ar împăca. Negoiţă e blând, nu e ca Gigi. Nu are finanţele necesare, mai puţin." a spus Dragomir.

Fostul şef al Ligii Profesioniste de Fotbal are şi o variantă de cumpărător pentru Dinamo.

"Cine se duce să dea bani aiurea? Îţi trebuie un nebun, ca Gigi. Ai bani mulţi, faci bani mulţi. Ai bani puţin? Strângi din buzunare. Ţiriac ar putea-o prelua pe Dinamo. Nu ştiu de ce fug toţi, eu dacă aş avea bani aş prelua Dinamo şi m-as lua la trântă cu suporterii. Lui Borcea şi dacă îi dai Real Madrid cred că nu mai ia echipa", a spus Dragomir, la ProSport LIVE.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici