Helmuth Duckadam, preşedinte de imagine FCSB: Piţurcă nu poate să meargă la un club ca Dinamo

Helmuth Duckadam, unul dintre foştii colegi ai lui Victor Piţurcă la Steaua, nu crede în varianta potrivit căreia fostul atacant din Ghencea ar putea ajunge să o antreneze pe rivala Dinamo. Eroul de la Sevilla a catalogat negocierile dintre cele două părţi drept "o glumă".

233 afișări
Imaginea articolului Helmuth Duckadam, preşedinte de imagine FCSB: Piţurcă nu poate să meargă la un club ca Dinamo

Helmuth Duckadam, preşedinte de imagine FCSB: Piţurcă nu poate să meargă la un club ca Dinamo

Degringolada de la Dinamo i-a făcut pe conducătorii din "Ştefan cel Mare" să apeleze la variante surprinzătoare pentru banca tehnică. După refuzul lui Claudiu Niculescu, şefii "câinilor" l-au apelat pe Victor Piţurcă. Fostul selecţioner a confirmat discuţiile, dar i-a refuzat pe dinamovişti.

"Eu nu cred treaba asta. Cred că e o glumă. Piţurcă nu poate să meargă la un club ca Dinamo. Dinamo n-o să poată să-i onoreze pretenţiile lui Piţurcă. Nu cred în această variantă. Că s-au discutat e altceva, dar de negociat...

Dacă vreodată ar fi antrenat Mircea Rednic sau Andone pe Steaua i-ar fi scăzut statutul de dinamovist? Nu. Cancanuri de presă. Părerea mea, ca antrenor nu ar trebui să fie o asemenea abordare. Ca antrenor, mergi unde te cheamă şi unde câştigi bani", a spus Helmuth Duckadam la ProSport LIVE.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici