Dumitru Dumitriu: Meciul cu Dinamo este ca o finală pentru noi

Antrenorul echipei Politehnica Iaşi, Dumitru Dumitriu, a declarat că partida de vineri, din deplasare, cu Dinamo, este capitală pentru formaţia sa.

19 afișări
Imaginea articolului Dumitru Dumitriu: Meciul cu Dinamo este ca o finală pentru noi

Dumitru Dumitriu: Meciul cu Dinamo este ca o finală pentru noi (Imagine: George Filip/Mediafax Foto)

"Le-am spus jucătorilor mei că meciul cu Dinamo este ca o finală pentru noi! Mai avem de jucat şase finale şi rămâne de văzut câte vom câştiga. Am încercat în această săptămână modulul 4-4-2, care se poate schimba în funcţie de cum decurge jocul. Am fost mulţumit de randamentul dat de băieţi în acest sistem, în jocul-şcoală făcut ieri (n.r. - marţi). Cred că echipa poate aborda meciul cu Dinamo cu şanse reale. Nu spun asta pentru a-i încuraja, ci mă bazez pe evoluţiile lor din retur cu Rapid, Timişoara şI Steaua", a spus Dumitru Dumitriu.

Tehnicianul ieşenilor a mai adăgat că ştie valoarea echipei Dinamo şi că problemele din ultima perioadă de la gruparea alb-roşie nu vor fi decisive în meciul de vineri.

"Aşa-zisa răscoală de la Dinamo poate fi o catastrofă pentru ei sau poate fi benefică. Noi ne-am pregătit să jucăm în ambele situaţii. Ştim prea bine valoarea echipei Dinamo, cu sau fără acei jucători şi nu cred că gazdele vor fi debusolate sau răvăşite în partida de vineri. E clar că dacă vor evolua acei jucători care au făcut probleme vor avea un contact mai dur cu propriii fani la început, dar pe urmă lucrurile se pot schimba. Avem jucători cu experienţă, care pot juca împotriva lui Dinamo, indiferent de situaţia care va fi vineri seară".

Partida Dinamo-Politehnica Iaşi, din cadrul etapei a XXIX-a a Ligii I, se va disputa vineri, de la ora 20.30.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici