Dumitru Dumitriu: Meciul cu Oţelul Galaţi este crucial

Noul antrenor al echipei Poli Iaşi, Dumitru Dumitriu, a declarat, vineri, agenţiei MEDIAFAX, că partida de pe teren propriu cu Oţelul Galaţi, este crucială în lupta pentru salvarea de la retrogradare.

15 afișări
Imaginea articolului Dumitru Dumitriu: Meciul cu Oţelul Galaţi este crucial

Dumitru Dumitriu: Meciul cu Oţelul Galaţi este crucial (Imagine: George Filip/Mediafax Foto)

"Meciul cu Oţelul este crucial. Aşa cum i-am simţit deja pe jucători la antrenamente, sunt convins că putem câştiga această partidă. Se vor întâlni două echipe cu situaţii total diferite: Galaţiul este o formaţie lipsită de griji, care va veni şi va juca relaxat, în timp ce Poli este suferindă de puncte, nu de altceva. Sper ca şi Petre Grigoraş, cu care am avut şi am în continuare o relaţie excelentă, dar şi secunzii săi, să mă ajute să obţinem victoria şi apoi sunt convins că ne vom redresa", a spus Dumitriu.

La partida cu Oţelul Galaţi, conducerea grupării ieşene a luat decizia de a lăsa intrarea liberă. "Avem foarte mare nevoie de aportul publicului şi de aceea am decis să lăsăm intrarea liberă la partida cu Oţelul. Totuşi, suporterii sunt rugaţi să se prezinte la casele de bilete pentru a prelua tichetele gratuite fără de care accesul pe stadion nu va fi posibil", a precizat preşedintele grupării ieşene, Cristian Stărică.

Echipa Poli Iaşi întâlneşte, duminică, de la ora 16.00, pe teren propriu, formaţia Oţelul Galaţi, într-o partidă contând pentru etapa a XXVIII-a a Ligii I.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici