După 5 ani, genialul Roger Federer iese din Top 10

  • Se încheie o perioadă de aur, de 4 ani şi 9 luni, în care n-a lipsit din Top 10.
  • Pe 30 ianuarie 2017, după victoria sa la Australian Open, tenismenul a revenit printre cei mai buni 10 din lume, după ce îşi pierduse poziţia în 2016.
416 afișări
Imaginea articolului După 5 ani, genialul Roger Federer iese din Top 10

După 5 ani, genialul Roger Federer iese din Top 10

Locul genialului elveţian va fi luat de polonezul Hebert Hurkacz, ca urmare a rezultatelor sale de la Indian Wells. De asemenea, danezul Casper Ruud îl va întrecere pe genianul elveţian, ajuns la vârsta de 40 de ani.

Roger Federer va sta, până luni, pe locul 9, ocupat în prezent. Luni se va se termina însă o „perioadă de aur”.

De fapt, la 30 ianuarie 2017, în urma victoriei sale la Australian Open, Federer a revenit printre cei mai buni 10, după ce a părăsit poziţiile în noiembrie 2016 (pentru prima dată după 2002).

Prin urmare, săptămâna actuală este a 968-a a lui Federer în Top 10 - un record realizat în patru perioade de timp diferite.

„Abia aştept să mă întorc pe teren, dar va fi nevoie de ceva răbdare”, a comentat recent Federer, aflat în recuperare după o accidentare.

Federer are 20 de titluri de Grand Slam, la fel ca şi spaniolul Rafael Nadal şi sârbul Novak Djokovic.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici