După 6-1 cu Dinamo, Laurenţiu Reghecampf desemnat antrenorul etapei a 25-a

Echipa ideală a etapei cu numărul 25, a sezonului regulat, din Liga 1 la fotbal masculin a fost anunţată vineri de reprezentanţii Ligii Profesioniste de Fotbal. Laurenţiu Reghecampf a fost ales antrenorul etapei, după ce echipa sa, Universitatea Craiova, a învins Dinamo Bucureşti, în deplasare.

714 afișări
Imaginea articolului După 6-1 cu Dinamo, Laurenţiu Reghecampf desemnat antrenorul etapei a 25-a

După 6-1 cu Dinamo, Laurenţiu Reghecampf desemnat antrenorul etapei a 25-a

Cel mai bun unsprezece are în componenţă câte doi jucători de la UTA Arad, FCSB şi Universitatea Craiova.

Echipa ideală a etapei a 25-a:

Portar

  • Florin Iacob (UTA Arad / 28 de ani) - Intervenţiile sale au contribuit din plin la punctul scos de arădeni pe terenul liderului.

Fundaşi

  • Erico da Silva (UTA / 32 de ani) - Unul dintre cei mai experimentaţi fundaşi străini din Liga 1, Erico da Silva a făcut un meci foarte bun în faţa celor de la CFR.
  • Igor Armaş (FC Voluntari / 34 de ani) - Ilfovenii nu au primit gol nici de la Rapid, asta şi datorită evoluţiei fără greşeală a căpitanului.
  • Adrian Scarlatache (CS Mioveni / 35 de ani) - Pe lângă prestaţia lăudabilă din defensivă, a înscris şi un gol, primul în tricoul grupării argeşene.

Mijlocaşi

  • Andrei Cordea (FCSB / 22 de ani) - A contribuit cu un gol la al 16-lea succes al roş-albaştrilor din acest sezon.
  • Marco Dulca (Chindia / 22 de ani) - Pe lângă golul marcat, a făcut excelent legătura între compartimentul defensiv şi cel ofensiv.
  • Juan Bauza (FC U Craiova 1948 / 25 de ani) – A marcat şi a participat la majoritatea acţiunilor ofensive iniţiate de elevii lui Nicolo Napoli.
  • Gustavo Vagenin (Universitatea Craiova / 30 de ani) - A contribuit la succesul istoric reuşit de olteni cu un gol şi două pase decisive.

Atacanţi

  • Jovan Marković (Universitatea Craiova / 20 de ani) - Tânărul vârf al Universităţii a marcat un gol şi a oferit o pasă decisivă.
  • Mihai Roman II (FC Botoşani / 29 de ani) - Deşi echipa sa a pierdut, s-a făcut remarcat a doua rundă la rând, de astă dată cu o dublă.
  • Florin Tănase (FCSB / 27 de ani) - Prin dubla reuşită în poarta celor de la Academica, decarul bucureştenilor a ajuns la 88 de goluri marcate în 9 sezoane pe prima scenă din România.

Antrenorul Etapei

  • Laurenţiu Reghecampf (Universitatea Craiova / 46 de ani - Victoria istorică reuşită de alb-albaştri pe terenul rivalilor i-a asigurat lui Reghecampf un loc în istoria fotbalului craiovean.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici