După 6 înfrângeri, Sepsi OSK Sfântu Gheorghe leagă două victorii, cu un succes la FC Voluntari

Primul meci al etapei a 14-a din Superliga României la fotbal masculin s-a încheiat vineri seara cu victoria cu 2-0 a lui Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, în deplasare la FC Voluntari. Ambele goluri au fost marcate de Ştefănescu.

107 afișări
Imaginea articolului După 6 înfrângeri, Sepsi OSK Sfântu Gheorghe leagă două victorii, cu un succes la FC Voluntari

După 6 înfrângeri, Sepsi OSK Sfântu Gheorghe leagă două victorii, cu un succes la FC Voluntari

Oaspeţii s-au instalat devreme în jumătatea adversă şi după două mari ratări ale lui Aganovic şi Ştefănescu, ultimul a reuşit să deschidă scorul în minutul 5. După o greşeală a fundaşului Paz, care i-a făcut cadou mingea, jucătorul covăsnenilor l-a driblat şi pe portarul Fernandez şi i-a pus pe vizitatori în avantaj.

După pauză, Dimiter a reuşit să-l învingă pe Niczuly, din a doua încercare, în minutul 56, dar golul său a fost anulat pe motiv de offside, după o îndelungă verificare VAR.

Sepsi a avut la rândul ei un gol anulat, în minutul 72, cu 4 minute înainte ca Ştefănescu să facă dubla cu un şut centrare, destinată lui Safranko, care nu a atins totuşi balonul.

Florea a fost autorul ultimei faze notabile din meci, şutul său din lovitură liberă nimerind bara transversală a porţii lui Niczuly.

Sepsi OSK leagă astfel a doua victorie consecutivă, după ce anterior avusese 6 înfrângeri la rând. Este a treia victorie a covăsnenilor în istoria întâlnirilor directe cu FC Voluntari, toate în deplasare.

Sepsi OSK trece momentan pe locul 8 în clasament, cu 18 puncte, în timp ce FC Voluntari ajunge la al zecelea meci fără victorie şi e pe locul 13, cu 13 puncte.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici