Dupont: Mutu se simte din ce în ce mai bine

Tehnicianul echipei AC Ajaccio, Alex Dupont, a declarat că atacantul Adrian Mutu, care a suferit în septembrie o entorsă şi din această cauză a ratat două meciuri, nu este încă în cea mai bună formă, dar se simte din ce în ce mai bine.

111 afișări
Imaginea articolului Dupont: Mutu se simte din ce în ce mai bine

Adrian Mutu (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Pentru Mutu este începutul încheierii carierei, dar încă nu s-a sfârşit. El încă nu este în cea mai bună formă, dar se simte din ce în ce mai bine. Este un băiat talentat, cu mult caracter. Dacă este o persoană dificilă? Nu, nu. Însă oricum eu prefer să am mai degrabă lei decât mieluşei. Sunt mai greu de îmblânzit, dar cu leii câştigi meciurile mai uşor", a spus Dupont, potrivit La Voix du Nord.

Adrian Mutu face parte din lotul României pentru meciurile cu Turcia şi Olanda, programate la 12 şi 16 octombrie, în preliminariile Cupei Mondiale din 2014. 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici