Dusan Uhrin a preluat formaţia cehă Mlada Boleslav

Tehnicianul Dusan Uhrin a fost numit, luni, în funcţia de antrenor principal al formaţiei cehe Mlada Boleslav, el semnând un contract pe o perioadă nedeterminată, informează site-ul oficial al grupării de pe poziţia a cincea în prima ligă din Cehia.

1 afișare

Fostul antrenor al echipei Mlada Boleslav, Paul Hapalem, şi-a încheiat contractul pe cale amiabilă cu clubul ceh.

Directorul clubului Mlada Boleslav, Petr Sveceney, a afirmat că motivul întreruperii contractului cu Hapalem a fost parcursul slab din retur al echipei. Acesta a mai anunţat că s-a ajuns la o înţelegere privind contractul cu Dusan Uhrin luni dimineaţă.

Dusan Uhrin junior a mai antrenat formaţia Mlada Boleslav în perioada 2004-2007. Tehnicianul ceh a pregătit şi formaţiile din România FC Timişoara şi CFR Cluj.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici